Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 06

Kita „Satta Outside 2013“ pusė – sportas dieną ir naktį, trumpametražiai filmai ir kitos pramogos

Ketvirtadienį, rugpjūčio 8-ąją startuosiantis 7-asis festivalis „Satta Outside 2013“ jau baigė skebti muzikinę 7 scenų programą. 135 atlikėjų sąrašą vainikavo leidyklos „Planet Mu“ atstovaujamas škotas Rudi Zygadlo. Be muzikos, festivalininkų lauks ir kitos veiklos, kurias pats metas pristatyti.
Gatvės meno atstovai „Low Bros“
Gatvės meno atstovai „Low Bros“ / „Satta Outside“ nuotr.
Temos: 2 Sportas Muzika

Tradiciškai dienos metu „Satta Outside“ vyksta sporto žaidynės, šiemet pasipildžiusios naujomis šakomis. Tai – dieną ir naktį vyksiančios tinklinio varžybos, futbolas, regbis, taip pat – vandens šautuvų turnyras, kurį organizuoja gatvės rūbų kūrėjai GRLA.

Į festivalį jau atvyko ir instaliacijas kurti pradėjo vokiečio Phillipp Barth kuruojama tarptautinė menininkų komanda. Tai – praėjusiais metais estradą ištapę vokiečiai gatvės meno atstovai „Low Bros“ ir jų tėvynainis optinės apgaulės meistras Clemens Behr bei erdvines ir šviesos instaliacijas kuriantis lenkas Krzystof Syruc .

Specialią lietuviškų trumpametražių filmų, sukurtų 2009-2012 m. ir jau pelniusių publikos bei kritikų dėmesį, pristato organizacija „Lithuanian Shorts“. Kino peržiūros vyks naktį iš penktadienio į šeštadienį.

Europos Sąjungos iniciatyva „Judus jaunimas“ („Youth On The Move“) festivalyje pristatys Europos Komisijos programas, kurios informuoja apie studijų ir darbo galimybes Europoje bei Lietuvoje. Projekto palapinėje vyks diskusijos su esamais arba buvusiais Europos Komisijos programų dalyviais, kurie įgytus studijų arba darbo įgūdžius Europoje, taiko Lietuvoje. Taip pat bus galima dalyvauti įvairiose meninėse dirbtuvėse, diskusijose ir kituose užsiėmimuose.

Siuntų tarnybos „Post24“ palapinė lauks festivalininkų, norinčių savo mantą namo po „Satta Outside“ tiesiog parsisiųsti. Visus krepšius, kurie tilps į paštomatą, „Post24“ į 12 Lietuvos miestų pargabens nemokamai.

Plokštelėmis ir aparatūra prekiaujanti parduotuvė „Vinylshop.lt“ šeštadienį surengs diskusiją, skirtą vinilo mylėtojams. Jos metu plokštelių leidybos, retų egzempliorių paieškos ir apskritai šios kultūros patirtimi pasidalins keletas Lietuvos ir užsienio didžėjų.

Viso festivalio metu veiksiančiame turgelyje savo veiklas pristatys nemažas būrys įvairių aprangos gamintojų, dizainerių, menininkų. Čia bus galima išmokti japonišku būdu piešti ant vandens, pasigaminti savo marškinėlius ar tiesiog įsigyti naujus.

Prekyba išankstiniais bilietais į „Satta Outside 2013“ sistemoje „Tiketa“ baigsis ketvirtadienio vidurnaktį (penktadienį 00:01). Prie įėjimo bilietas ketvirtadienį ir penktadienį kainuos 170 Lt (su kempingu), šeštadienį – 120 Lt (su kempingu).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius