-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 15

Kuriuos kūrinius „Aerosmith“ pasirinks atlikti koncerte Vilniuje?

Įprasta, kad į koncertinį turą išsiruošusios grupės ar atlikėjai kiekvienoje turo stotelėje tiesiog pakartoja iš anksto sukurtą ir iki mažiausios smulkmenos surepetuotą koncertinę programą. Patrakėliams „Aerosmith“ – tai nė motais.
„Aerosmith“
„Aerosmith“ / Koncerto organizatorių nuotr.

Roko dievai tarsi dėlionę iš atskirų dainų sudėlioja kiekvieną koncertą. Kokią koncertinę programą vyrukai parinks savo pirmajam pasirodymui „Siemens“ arenoje Vilniuje, matyt, lieka tik spėlioti ir laukti gegužės 21 d. vakaro, kuomet bus nuplėštas paslapties šydas.

„Jie – tikri improvizacijos meistrai, todėl, kai jie stovi scenoje, viskas yra tikra, gyva ir nesuvaidinta. Kiekviename turo „Global Warming Tour“ koncerte, „Aerosmith“ rado kuo nustebinti publiką: vienuose į talką pasikvietė svečių, kituose – įtraukė dešimtmečius neatliktų kūrinių, trečiuose – koncertą pailgino keletu papildomų hitų, ketvirtuose – grupės nariai bent trumpam susikeitė rolėmis“, – vardina „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Iš viso per „Global Warming Tour“ gastroles „Aerosmith“ įvairiuose pasaulio kampeliuose jau atliko 53 savo kūrinius, nors paprastai per vieną šio turo koncertą grupė atlieka apie 18 kūrinių. Visgi, nors į paskutinį gastrolių etapą įžengęs grupės turas ne kartą publiką stebino ir džiugino netikėtais posūkiais, kiekvieno koncerto stuburas nekito. Visuose koncertuose skambėjo didžiausi „Aerosmith“ hitai: daugiausiai kartų visoje grupės koncertų istorijoje skambėjusi „Walk This Way“, pagal populiarumą antroje vietoje esanti „Dream On“, „Love in an Elevator“, „Sweet Emotion“, „Oh Yeah“, „Last Child“, „Livin‘ on the Edge“, „What It Takes“ ir kt. Tiesa, kai kurie jų nuskambėjo tik grupę į sceną iškvietus bisui.

VIDEO: Aerosmith - Walk This Way [Tokyo, JAPAN]

Pusėje koncertų „Aerosmith“ atliko ir tokius kūrinius, kaip „Crazy“, „Combination“, „No More No More“, „Jaded“, „Rag Doll“, „Cryin’”, „Boogie Man“, „Drum Solo“, „Dude (Looks Like a Lady)“, „I Don‘t Want to Miss a Thing“. Didžiųjų melomanų širdis ir ausis kai kuriuose koncertuose vyrukai taip pat pamalonino savo šedevrais „Legendary Child“, „Mama Kin“, „Toys in the Attic“, „Janie‘s Got a Gun“ ir kt.

VIDEO: „Aerosmith“ – „Crazy“

„Įdomu tai, kad nenuspėjama net šou pradžia. Koncertui pradėti „Aerosmith“ yra paruošę keletą kūrinių: „Draw the Line“, „Let the Music Do the Talking“, „Love in an Elevator“, „Eat the Rich“, „Mama Kin“ ir „Back in the Saddle“. Taigi, visas koncertas dėliojamas pagal grupės narių nuotaiką, tačiau ne mažą įtaką koncerto eigai daro ir pati publika. Buvo koncertų, kuriuose publika bisui „Aerosmith“ sugebėjo iškviesti net du kartus ir taip gerokai pailgino koncertą“, – sako J.Vėželis ir kviečia Lietuvos publiką būti aktyviais klausytojais.

VIDEO: Aerosmith - Back In The Saddle (Live From Another Dimension in Boston!)

Nors viešai skelbiama, kad „Global Warming Tour“ yra skirtas naujausiam „Aerosmith“ albumui „Music From Another Dimension!” pristatyti, visgi daugiausiai jame atliekama albumuose „Toys in the Attic“, „Get a Grip“ ir „Pump“ esančių kūrinių.

„Aerosmith“ koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje apšildys specialią programą ruošianti šalies roko grupė „Antis“. Bilietus į gegužės 21 d. vyksiantį koncertą platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius