-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 19

Mika koncerto organizatorius įspėjo, kad suvalgys popierinius ir plastikinius indus

Vos už dviejų savaičių vienas populiariausių Didžiosios Britanijos atlikėjų Mika savo koncertu rugpjūčio 1-ąją vainikuos Jūros šventę Klaipėdoje. Koncertas Lietuvoje – turo po pasaulį „The Boy Who Knew Too Much“, kuriuo dainininkas pristato savo antrą albumą tuo pačiu pavadinimu, dalis.
Mika
Mika / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Muzika Mika

Per koncertą Mika atliks ne tik kūrinius iš naujo albumo, bet ir garsiuosius savo hitus „Relax, Take It Easy“, „Grace Kelly“, „Happy Ending“, „Love Today“ ir kt. Atlikėjo komanda atgabena gausybę savo garso ir vaizdo technikos, rekvizito ir kostiumų, tad reginys žada būti išties įspūdingas.

Tuo tarpu koncertų agentūra „Medusa Concert“ suka galvas, kaip išpildyti visus žvaigždės pageidavimus, mat reikalavimų sąrašas yra labai ilgas ir kupinas keistenybių. Nors koncertas vyks nestandartinėje erdvėje, organizatoriai privalo įrengti atlikėjo komandai net 10 persirengimo kambarių su dušais ir tualetais. Užkulisių zonoje griežtai draudžiama rūkyti ir vartoti alkoholinius gėrimus, taip pat būtina pastatyti šiukšlių rūšiavimo konteinerius, mat atlikėjas ir jo komanda nuolat rūšiuoja atliekas.

Koncertą aptarnaujančiam personalui nebūtina mokėti anglų kalbos, nes muzikantai pasišovę susikalbėti ir skaičiais, ir gestais. Taip pat koncerto dieną užkulisiuose turi būti siuvėja, turinti siuvamąją ir pasižyminti geru humoro jausmu.

Ypatingą dėmesį muzikantai teikia maistui ir iš anksto įspėja, kad jei patiekalai bus patiekti plastikiniuose ar popieriniuose induose, šie indai bus suvalgyti su maistu. Nacionalinės virtuvės atžvilgiu muzikantai šiek tiek santūresni ir sutinka paragauti „ko nors įdomaus“, tačiau tikrai atsisakys tokių ekstremalių patiekalų kaip, pavyzdžiui, ėriuko akių pyragas. Priešiškai jie nusiteikę ir prieš greitojo maitinimo įstaigas bei savo reikalavimų sąraše pabrėžia, kad jei patys būtų mėsainių gerbėjai, tikrai liktų namie, o koncertų organizatorius pasikviestų pas save ir paprašytų koncertuoti.

Viešnagės Klaipėdoje metu Mika ketina ne tik pasivaikščioti vienas po miestą, bet ir aplankyti muzikos prekių parduotuves bei vinilinių plokštelių turgelį. Taip pat numatyti susitikimai su gerbėjais, o po koncerto planuojamas vakarėlis klube „Dr. Who“, kuriame galbūt apsilankys ir Mika.

Organizatoriai įspėja, kad koncerto dieną bus itin sustiprinta apsauga renginio vietoje ir prieigose – į koncertą pateks tik žmonės, įsigiję bilietus. Į teritoriją bus galima patekti jau nuo 18 val. pro du įėjimus (pro pasukamą tiltelį iš Žvejų g. ir iš Pilies g. pro Laivų remonto teritoriją). Visa renginio teritorija bus aptverta jau nuo piliavietės, Šiaurinis ragas bus uždarytas. Planuojama, kad Kruizinių laivų terminale Mikos koncerto klausysis apie 15 tūkstančių žmonių. Bilietai brangs nuo liepos 23 d.

Koncertas vyks rugpjūčio 1 d. Klaipėdoje, Kruizinių laivų terminale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius