-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 09

Mirė pankų pionierių grupės „Sex Pistols“ vadybininkas M.McLarenas

Kaip pranešė CNN, garsiosios Londono grupės „Sex Pistols“ vadybininkas Malcolmas McLarenas, kuris teigė, jog tai būtent jis sugalvojo pankroką, mirė antradienį.
Malcolmas McLarenas
Malcolmas McLarenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

64 metų M.McLarenas mirė nuo vėžio. Apie garsaus muzikos vadybininko mirtį pranešė jo draugė Young Kim. Jis sakė, kad M.McLarenas mirė Šveicarijoje. Kartu su juo tuo metu buvo vadybininko sūnus Joe Corre, kurio jis susilaukė su savo buvusia drauge dizainere Vivienne Westwood.

M.McLarenas išgarsėjo po to, kai aštuntajame dešimtmetyje tapo maištingosios grupės „Sex Pistols“ vadybininku – būtent jis sugalvojo jai pavadinimą, galvojo idėjas, kaip šie turėtų elgtis. Tiesa, grupė iširo 1978 metais būtent dėl nesutarimų tarp grupės vokalisto ir M.McLareno, tačiau kritikai pripažįsta, kad būtent M.McLareno idėjos sukūrė pagrindą visiškai naujam supratimui apie muziką ir apie jaunimo kultūrą, o pankrokas visiems laikams pakeitė muzikos veidą.

Po M.McLareno mirties buvęs „Sex Pistols“ vokalistas Johnny Rottenas pareiškė, kad nepaisant nesutarimų, M.McLareno idėjos pakeitė šių dešimtmečių muziką ir jis jaučia jam didelę pagarbą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius