-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 17

Naują dainą pristatantis Donatas Blanka įsitikinęs – net karščiausius jausmus nužudo egoizmas

Dainininkas Donatas Blanka gerbėjų teismui pateikė savo naujausią darbą – dainą „Nieko nesakyk“.
Donatas Blanka
Donatas Blanka / Miglės Golubickaitės nuotr.
Temos: 1 Donatas Blanka

„Tokios akimirkos, kai, regis, net žodžių nebereikia, santykiuose yra vertingiausios. Jos išlieka ilgam ir tampa tomis, kurias žmonės siekia vis dažniau patirti“, – sakė Donatas Blanka.

Muziką ir žodžius dainai sukūrė Paulius Jasiūnas, todėl, pasak Donato, tai, apie ką kalbama kūrinyje, nėra dabartiniai jo išgyvenimai.

„Bet situacijos man pažįstamos. Jos viduje sukelia tikrą audrą, leidžia mėgautis akimirka. Viskas tampa labai neapčiuopiama, o laikas ir pasaulis tarsi išnyksta“, – sakė dainininkas.

VIDEO: Donatas Blanka - Nieko nesakyk (Official)

Kol kas jam nepavyko pažinti poros, kuri emociškai reikšmingus momentus būtų išsaugojusi ir po daugelio buvimo kartu metų. Donatas Blanka su šypsena sakė, jog dabartiniais laikais itin gaji nuomonė, kad meilė trunka trejus metus, matyt, yra tiesa. Analizuodamas, kas nužudo tyrus jausmus, atlikėjas susimąstė ne vienai akimirkai. Po ilgų dvejonių jo išvada buvo aiški – egoizmas.

„Tikra meilė yra be prisirišimo. Sugebėjimas į situaciją pažvelgti iš kito asmens pozicijos – daug kam yra per sudėtinga užduotis. Jei kas nors nepavyksta, pirmiausia galvojame, kaip sunku mums bus – likome vieniši, neturime su kuo pasikalbėti, jaučiamės išnaudoti, per daug atidavę. Bet ar taip tikrai reikėtų galvoti, jei žmogų, su kuriuo keliai išsiskyrė, iš tiesų mylėjome?“, – pastebėjo dainininkas.

Anot jo, dažnai meilėje žmonės myli ne kitą asmenį, o save. Tam, kad tuo įsitikinti, pasak Donato Blankos, tereikia nuoširdžiai paanalizuoti savas mintis bei veiksmus. Jo nuomone, svarbu iš tiesų pamatyti mylimojo savybes ir jomis žavėtis. Tie, kurie galvoja, jog „artimas asmuo būtų tobulas, bet...“ turėtų iškart nutraukti santykius.

„Žmogaus esmę sunku pakeisti, o jei tą norime daryti, vadinasi, su pasirinktuoju iš tiesų yra ne pakeliui“, – sakė Donatas Blanka.

Jis įsitikinęs, naujoji daina „Nieko nesakyk“ yra universali – tinkanti bet kokio amžiaus ir lyties žmogui, pasirengusiam mylėti, mylėjusiam ar tai išgyvenančiam.

Joje, pasak atlikėjo, yra 80-ųjų mados prieskonių – spalvų, garsų, jausmų, situacijų. Visa tai atsispindi ne tik pačioje dainoje, bet bus ryšku ir jai skirtame vaizdo klipe bei fotosesijoje.

Miglės Golubickaitės nuotr./Donatas Blanka
Miglės Golubickaitės nuotr./Donatas Blanka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius