Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 09

Naujas vardas Lietuvos pramogų pasaulyje – Nerijus Liubertas: įvertinkite pirmą dainą

Naujas vardas Lietuvos pramogų pasaulyje – Nerijus Liubertas. 20-mečio kauniečio laisvalaikio užsiėmimas – kurti muziką – peraugo į nenumaldomą norą pagaliau pristatyti savo dainas ir platesnei auditorijai. Pats Nerijus tikina nerimaujantis, kaip naujasis jo kūrinys bus įvertintas, tačiau neabejoja, kad jis turėtų sulaukti populiarumo.
Nerijus Liubertas
Nerijus Liubertas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Nors kol kas Nerijus apie karjeros planus kalba kukliai, pokalbio metu prasitarė turįs ambicijų ateityje tapti vienu populiariausių Lietuvos atlikėjų.

Asmeninio archyvo nuotr./Nerijus Liubertas
Asmeninio archyvo nuotr./Nerijus Liubertas

„Kai paklausiau to gabalo galutinį variantą, net šiurpas per kūną perėjo. Man labai patinka būti scenoje. Senų seniausiai žinojau, nuo vaikystės, kad būsiu arba policininkas, arba muzikantas. Iškart įsivaizdavau, kaip gabalą groja radijo stotys, kaip aš dainuoju scenoje miniai žmonių.

Kai įrašiau dainą, labai užkabino mane tas dalykas ir jo paleisti aš nenoriu. Noriu pats būti laimingas ir kad kiti, manęs klausydamiesi, jaustųsi laimingi“, – pasakojimą apie tai, kaip gimė pirmoji studijoje įrašyta daina „Namo“, pradėjo Nerijus.

Tiesa, atlikėjas buvo pradėjęs studijuoti teisę universitete, tačiau neilgai trukus suprato, kad šie mokslai – ne jam. Nerijus nebematė prasmės trintis ten, kur jo visiškai netraukia, mokytis to, kam nejaučia traukos. Todėl su teisės studijomis atsisveikino ir paniro į muzikos kūrybą.

„Muzikos kūryba mane stumia studijoms į Lietuvos teatro ir muzikos akademiją, tačiau taip pat nuo vaikystės svajojau tapti ir policininku, todėl svarstau ir apie studijas Mykolo Romerio universitete. Esu kryžkelėje“, – tikino dainininkas.

Jūsų dėmesiui – pirmasis Nerijaus kūrinys „Namo“ iš jau sukurtų devynių. Beje, ši daina – pirmoji įrašyta studijoje. „Ir ji tikrai ne paskutinė, tai – tik pradžia“, – intriguoja atlikėjas.

VIDEO: Nerijus Liubertas - Namo

Jis sakė, kad kūrinį „Namo“ įrašyti norėjo su gyva grupe, todėl visai atsitiktinai pasitaikė, kad, nuvykęs į studiją, jis turėjo galimybę padirbėti drauge su grupe „Thundertale“. Iš pradžių Nerijus nerimavo, jaudinosi, tačiau neilgai trukus, kaip pats pasakojo, dingo visos baimės ir nerimas, kai pajuto, kad viskas vyksta sklandžiai.

„Mokykloje nemažai koncertuodavau, vesdavau renginius, tačiau tai ne tas pats, ką savo kūrybą pristatyti didelei auditorijai. Prisipažinsiu, tikrai šiek tiek neramu, kaip būsiu įvertintas“, – kalbėjo jis, nors tikino manantis, kad rezultatas – geras.

„Muziką kūriau seniai, apie devynis metus mokiausi groti gitara. Dainą sukūriau su savo mergina. Ilgai buvau pradraugavęs, apie trejus metus. Kai buvome išsiskyrę, parašiau dainą. Susitikime, pagrojai jai, padainavau ir mes susitaikėme. Ta daina yra toks mano širdžiai labai mielas dalykas“, – pasakojo N.Liubertas, sukūręs ir dainos tekstą, ir muziką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius