Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

Linas Adomaitis naujausiai dainai vokalo partiją įrašė prieš 9 metus (audio)

Dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis daugiau kaip po metų pertraukos pateikia savo muzikos gerbėjams naujausią dainą „Tavo tyroj širdy“, kurią įrašė kartu su dainininke Monika Linkyte.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tegul šioje dainoje plaukia dviejų sielų artumas, o taip pat vienatvės pojūtis. Tegul noras besąlygiškai dovanoti save mylimam žmogui neturi ribų“, – apie kūrinį kalbėjo atlikėjai.

Dainą „Tavo tyroj širdy“ Linas pradėjo kurti 2002-ais metais ir savo vokalines partijas bei muzikos instrumentus įrašė būtent tada. Tuo tarpu Monikos vokalinės linijos įrašytos visai neseniai. „Nieko nekeičiau nuo 2002 metų išskyrus „bytą“. Tikrai džiaugiuosi, kad daina sulaukė Monikos ir nespėjau jos paviešinti anksčiau“, – sakė Linas.

Taigi beveik po 9 metų daina pateikiama klausytojams. Konkurse „Nauja daina 2010“ kūrinys jau pelnė simpatijas ir pateko į finalą, kuris įvyks šių metų sausio 28 d. LNK televizijos studijoje.

Tai jau ne pirmas Lino ir Monikos darbas kartu – muzikos prodiuseris padeda dainininkei ruoštis šių metų nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai, kuria bei aranžuoja dainas debiutiniam Monikos albumui, kuriame bus publikuota ir daina „Tavo tyroj širdy“.

„Tavo tyroj širdy“:

VIDEO: Linas Adomaitis ir Monika Linkyte Tavo tyroj sirdy

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius