-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 31

Naujausio „Gotan Project“ vaizdo klipo premjera įvyko „Facebook“ tinkle (video)

Praėjusią savaitę argentiniečio, prancūzo ir šveicaro grupė „Gotan Project“ pasauliui pristatė savo naują dainą ir vaizdo klipą „La Gloria“. Premjera įvyko ne kur kitur, o visą pasaulį valdančiame „Facebook“ socialiniame tinkle. Čia jis susilaukė šimtų komplimentų.
Muzikos projektas „Gotan Project“
Muzikos projektas „Gotan Project“ / Organizatoriuų nuotr.

Naujausioje „Gotan Project“ dainoje skamba legendinio Argentinos futbolo komentatoriaus Victor Hugo Morales balsas. Šis komentatorius iš Urugvajaus labiausiai išgarsėjo savo isterišku džiaugsmu po Argentinos rinktinės lyderio Diego Maradonos įvarčių.

Įspūdingiausius jo komentavimo momentus ne vieną kartą rodė Lietuvos žinių laidos, kaip atskirą sporto įvykį. Argentinoje ir visoje P. Amerikoje Victor Hugo Morales yra gerai žinomas ir gerbiamas žmogus, todėl, suprantama, kodėl su argentinietiška kultūra siejami „Gotan Project“ su juo sukūrė bendrą kūrinį.

„La Gloria“ yra pirmoji daina, iš net ketverius metus laukto naujojo grupės albumo „Tango 3.0”. Beje, trečiojo disko išleidimas buvo nukeltas kelioms savaitėms vėliau, į balandžio pabaigą. Dar prieš tai Eduardas Makaroffas, Philippe'as Solalis ir Christophas H. Mülleris išvyks į mažiausiai pusės metų trukmės koncertinį turą – kol kas tik Europoje. Šiandien jau yra suplanuota per 50 koncertų, bet beveik kasdien šis skaičius padidėja.

Balandžio 16 d. viename iš pirmųjų savo  koncertų „Gotan Project“ pasirodys ir Vilniaus publikai. Išskirtinis beveik 2 valandų gyvos muzikos koncertas tik tūkstančiui penkiems šimtams žmonių įvyks sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“.

 

VIDEO: Gotan Project La Gloria (official video) Victor Hugo Morales by http://www.airdave.it

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius