-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 23

„Rock‘n‘roll Orchestra“ - rokenrolo atgimimas vasario 25 dieną Lofte!

1951 metais Klyvlendo radijo stotis transliavo Alano Freedo laidą, kurioje vedėjas pirmą kartą pavartojo terminą rokenrolas (ang. rock‘n‘roll). Tad nesunku suskaičiuoti, kad šiemet šis muzikinis judėjimas švenčia šešiasdešimties metų jubiliejų.
Muzikos projektas „Rock‘n‘roll Orchestra“
Muzikos projektas „Rock‘n‘roll Orchestra“ / Organizatorių nuotr.

Būtent šis faktas ir buvo pagrindinė paspirtis imtis projekto „Rock‘n‘roll Orchestra“ įgyvendinimo. „Tai
projektas, kuris gyvens visus metus, auginsime jį kartu su žiūrovu ir klausytoju, augs ir atlikėjų skaičius, tai yra vis plėsis ir keisis pats orkestras. Vėlyvą rudenį surengsime pagrindinį – baigiamąjį uždarymo koncertą, gal net su visu simfoniniu orkestru.“ – apie projektą pasakoja režisierius ir sumanytojas Mykolas Vildžiūnas.

Vasario 25d. menų fabrike Loftas įvyks naujo gyvos muzikos projekto „Rock‘n‘roll Orchestra“ pirmoji premjera. Jau dabar Lofte ir menų agentūros ARTikrai biure vyksta baigiamieji paruošimo darbai. Ketvirtadienį muzikantai susirenka generalinei repeticijai ir viskas – penktadienį projektas bus atiduotas žiūrovui.

Dirigento ir vokalisto pultą valdo charizmatiškasis Karolis Ramoška, kuris, rodos, dar tik žengia pirmuosius žingsnius profesionalioje scenoje, bet jau nėra joje naujokas. Su grupe „Proper Heat“ Karolis jau veržiasi į radijų topus, o LNK televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“ kartu su partnere Agne Armoškaite demonstruoja charakterį ir kovingumą.

„Man tai labai svarbus projektas, labai noriu kad jis gyventų. Nėra lengva pusantros valandos laikyti tokį ritmą, bet kai pasiduodu muzikai ir kartu su grupe imame siautėti, viskas atrodo išsilieja per kelias minutes. Tada norisi dar ir dar.“ – mintimis po pirmosios perklausos Tamsta klube vasario 3d. dalinosi Karolis.

Orkestrą kol kas sudaro pagrindinis penketukas: vokalas – Karolis Ramoška, klavišiniai – Vainius Dovydaitis, gitara – Andžėj Zujevič, bosinė gitara – Ugnius Butkus, mušamieji – Adas Gecevičius. Visi muzikantai patyrę ir jau matyti įvairiose grupėse ar gyvos muzikos projektuose.

Šį trečiadienį, vasario 23d. projekto organizatoriai kartu su bilietų platintoju Tiketa skelbia ypatingą akciją bilietams į „Rock‘n‘roll Orchestra“ premjerą. Užsakydami bilietą įveskite kodą „rock“ ir įsigysite bilietą su ženklia nuolaida.

Projektą inicijavo ir į dienos šviesą veda naujai suburta renginių profesionalų agentūra „ART ikrai“. Ateik, pamatyk, įvertink. Ragauk pirmas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius