-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 08

Sel savo pažadą išpildė su kaupu

Penktadienio vakarą sostinės klube „Pacha“ susirinko ištikimiausi grupės „Sel“ gerbėjai. Čia vyko finalinis turo koncertas ir naujo singlo pristatymas.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Pacha“

Pritraukti kuo daugiau klausytojų ir pasiekti rekordą – toks buvo grupės atlikėjo Egidijaus Dragūno  tikslas. Deja, to padaryti nepavyko. Galbūt koją pakišo nepigūs koncerto bilietai ar kitos miesto pramogos. Kaina vyravo nuo 60 litų, renginio metu suma padvigubėjo. Tiesa, vokalistas žadėjo ir kitą dalyką : kokybišką pasirodymą, skambant populiariausioms dainoms. Ir šį pažadą jis tikrai išpildė.

Dviejų valandų koncerte grupės lyderis atliko gerai pažįstamus kūrinius . Gerbėjai šėlo ir kartu traukė didžiąją  jų dalį. Daugiausiai publikos dėmesio susilaukė dainos: „Muzika“, „Vėl ruduo“,  „Parašyk  man laišką iš Paryžiaus“. 

Ištikimiausi grupės klausytojai puikiai žino pastarosios  sukūrimo istoriją. Minėta daina buvo parašyta modeliui, dabar pirmagimį auginančiai  Aistei Jasaitytei – Čeburiak. Tą vakarą ją taip pat  buvo galima išvysti gerbėjų gretose. Moteris jaukiai šildėsi vyro Romano glėbyje. Jiems kompaniją palaikė manekenės brolis, krepšininkas Simas Jasaitis. Kartu su juo linksminosi seksualiosios „Olialia“ mergaitės. Savo antraisiais namais klubą „Pacha“ vadinančios šviesiaplaukės  nestokojo geros nuotaikos.

Koncertą vainikavo daina „Saulės miestas“. Kai kurie, romantikos apimti gerbėjai neslėpė: būtent ši daina buvo viena iš pagrindinių priežasčių atvykti į renginį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius