-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 25

Šorena nustebino rafinuotu įvaizdžiu ir naujomis gruziniškų dainų versijomis

Antradienio vakarą dainininkė Šorena Džaniašvili surengė pirmąjį pasirodymą iš atnaujintos koncertinės programos „Mano širdies muzika“. Tą vakarą jausmingi kūriniai gruzinų kalba sklido itin sakralioje erdvėje – šv. Kortrynos bažnyčioje.
Šorena Džaniašvili
Šorena Džaniašvili / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į sceną, kurioje jau laukė penki grupės nariai, Šorena žengė gaubiama paslaptingos purpurinės šviesos. Publikai moteris pasirodė vilkėdama elegantiška juodos spalvos suknele, kurią kūrė dizaineris Juozas Statkevičius. Suknelę pagyvino du subtilūs akcentai – kūno spalvos gėlės ties krūtine ir nugaroje. Ne ką mažiau įspūdinga buvo ir atlikėjos šukuosena, kuriai apimties suteikė galvą juosiantis dirbtinių plaukų lankas.

„Labai svarbu, kaip atrodau scenoje. Gyvenime galiu būti ir su sportine apranga, su džinsais, o kaip atrodau scenoje – tikrai labai svarbu. Aš labai džiaugiuosi, kad Juozas man labai padeda, jis žino, ko aš noriu ir kaip reikia atrodyti scenoje. Visi susirinkusieji tai tikrai pastebi. Mano spintoje yra tik scenai kurti Juozo drabužiai“, – praėjusią savaitę 15min.lt vykusioje konferencijoje apie savo sceninį įvaizdį kalbėjo Šorena.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Audrius Bružas
Mylimą žmoną scenoje stebėjo aktorius Audrius Bružas

Kiekvieną mylimos žmonos judesį scenoje akylai iš už paskutinių eilių sakė aktorius Audrius Bružas, pastaruoju metu prisidedantis prie dainininkės koncertų organizavimo.

Nors atlikėja koncerte atliko tuos pačius kūrinius, kurie buvo ir senojoje programoje, tačiau  dainos suskambo kitaip – joms naujas aranžuotes sukūrė muzikas Dmitrijus Golovanovas.

„Gros ta pati muzika, tie patys muzikantai ir instrumentai. Bet ji labai skiriasi nuo senosios programos, nes po pirmų turų peržiūrėjome programą, pakeitėme gruziniškų dainų aranžuotes. Dabar skamba daug geriau ir gražiau, nes viskas pasikeitė neatpažįstamai gerai“, – yra sakiusi Šorena.

Koncerte skambančios melancholiškos, džiugios, ugningos kalnuotosios Gruzijos dainos pasakojo istorijas apie vyrą, svajojantį apie kitam priklausančią moterį, apraudojo išėjusius anapilin bei lopšinės garsais nukėlė į vaikystę.

„Ši daina – apie saulę. Saulė – tai šiluma, džiaugsmas, meilė. Ši daina yra apie saulę, kuri turi būti mūsų viduje. Tikiu, kad jos šiandien mums čia netrūks“, – pristatydama dar vieną kūrinį kalbėjo dainininkė.

Pasibaigus gruziniškų dainų koncertui, pripildyto gitaros, fleitos, mušamųjų, fortepijono, kontraboso ir trimito muzikos, į atlikėjos rankas atkeliavo didelis glėbys gėlių, o salėje dar ilgai netilo plojimai – žiūrovų padėka už šiltą pasirodymą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./`orena Džaniaavili
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Šorena Džaniašvili

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius