-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 05

Trečiadienio rytą „ZIP FM“ eteryje „G&G Sindikatas“ pristatys savo gabalą „Elytaz“

Nors rytinė „ZIP FM” laida „Mister H Show” labiau yra skirta rytiniams plepalams ir bajeriams, nei hiphopui, ne paslaptis, kad jos vedėjas Henrikas – tiesiog pamišęs dėl šios muzikos. Jam jau ne pirmą kartą pavyko susitarti, kad bene geriausi lietuviai reperiai, grupė “G&G Sindikatas”, savo naujausią kūrinį radijo klausytojams pristatytų ne kur kitur, o besisvečiuodami Henriko laidoje.
„G&G Sindikatas“
„G&G Sindikatas“ / ZIP FM nuotr.

Radijo bangų debiutantas – „Elytaz“, antrasis singlas iš grupės albumo „Išvien“. „ZIP FM” klausytojai jį įvertinti galės net savaite anksčiau, nei kitų radijo stočių gerbėjai, teigiama pranešime spaudai.

„Mister H Show“ fanai ir kokybiško repo mėgėjai, įsijungę ZIP FM trečiadienio rytą, ne tik pirmieji išgirs gabalą „Elytaz“ , bet ir šmaikštų Henriko bei grupės narių pokalbį. Laidos vedėjas yra pasiryžęs su „G&G Sindikatu“ aptarti viską – nuo kasdienių repo reikalų iki to, ką grupės nariai mano apie apdainuotąjį elitą tuomet, kai nerepuoja.

„Seniau, kai dar buvau paprastas klausytojas, man „G&G Sindikatas“ atrodė tarsi nepasiekiami dievai, bet kai su jais susipažinau, supratau, kad jie yra nepasikėlę, kalbūs, paprasti ir savi vaikinai“ – gerų žodžių grupei negailėjo iš anksto pokalbiu besidžiaugiantis Henrikas.

Nenorėdamas klaidingai interpretuoti kūrinio, laidos vedėjas pats jo nekomentavo, bet pažadėjo, kad tą pokalbio metu padarys jo mėgiama grupė, ir toliau žarstė jai komplimentus – „bent jau man „G&G Sindikatas“ visada buvo geriausia lietuviško repo grupė. Kad jie kuria puikią instrumentuotę, mes jau ne kartą girdėjome, o kad grupės tekstai ir repavimas jai nenusileidžia dar ne kartą išgirsime. „Elytaz“ yra tikrai stiprus kūrinys. Tie kurie šneka, kad lietuviško repo nėra, ar kad jis baisiai vaikiškas turėtų pabrėžti, kad šneka apie panašius veikėjus kaip Kipišas ar panašiai.“

O kad grupė ir jos naujausias singlas „Elytaz“ yra tikrai verti visų Henriko pagyrų galėsite įsitikinti jau šį trečiadienį, devintą ryto įsijungę pašėlusį ir nenuspėjamą „Mister H Show“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius