-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 06

Vaidas Baumila ruošiasi koncertiniam turui po Lietuvą „Iš Naujo“

Šalies konkurso atrankos finalo rezultatai neleido Vaidui ilgai pasidžiaugti. Likę paskutiniai porą mėnesių kupini įtampos ne vien repetuojant Eurovizijai, bet ir ruošiantis naujo albumo „Iš Naujo“ pristatymo koncertiniam turui. Tačiau pats Vaidas sako įtampos nebijantis.
„Eurovizijos“ atrankos finalo akimirka
„Eurovizijos“ atrankos finalo akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Manęs stresas negąsdina“ sako dainininkas. „Žinoma jaudulį jaučiu – tai yra įprasta prieš kiekvieną renginį. Nesvarbu kur dainuočiau – į kiekvieną koncertą žiūriu rimtai, jaučiu atsakomybę tiek prieš klausytojus, tiek prieš save patį. Tačiau šiuo metu labai rimtai ruošiuosi savo naujo albumo pristatymui – tai padės susitelkti ir konkursui.“
 
Atlikėjas teigia, kad su grupe repetuodamas dainas, kurias pristatys koncertinio turo klausytojams, veikia panašiai kaip meditacija. Vaidas ne tik dainuoja, bet ir aktyviai repetuoja Šarūno Kirdeikio choreografijai.
 
Albumo „Iš Naujo“ pristatymą kovo mėnesį lydės koncertinis turas po didžiuosius Lietuvos miestus su įspūdingu finaliniu koncertu Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. Naujos programos pristatymui, dainininkas teigia ruošiantis specialų šviesų ir scenografijos šou.

Turo koncertai numatomi šiuose miestuose: Marijampolėje kovo 12, Alytuje kovo 13, Klaipėdoje kovo 14, Utenoje kovo 19, Panevėžyje kovo 20, Šiauliuose kovo 21, Kaune kovo 27 ir Vilniuje kovo 28 dienomis. Bilietus platina bilietai.lt ir bilietų pasaulis.

VIDEO: Vaidas Baumila - albumas Iš Naujo (Kas liko už kadro...)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius