-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 20

Vilniuje „Electronic I“ koncertuos su latviais „Instrumenti“

Įspūdingą savo naujojo albumo „Procrastination“ pristatymo koncertą sausio 17 dieną Vilniuje surengs viena garsiausių ir populiariausių Latvijos grupių „Instrumenti“. Menų fabriko „Loftas“ scenoje latvių muzikantai pasirodys ne vieni – svečių teisėmis šį koncertą pradės sparčiai populiarėjanti lietuvių grupė „Electronic I“.
„Instrumenti“
„Instrumenti“ / „Tamsta“ nuotr.

Šešių iš eilės anšlaginių pristatymo koncertų seriją lapkritį Rygoje surengę „Instrumenti“ į Vilnių atvyks išplėsta sudėtimi – scenoje numato pasirodyti devyni muzikantai, grupė su savimi atsiveš scenografiją, kuri sukurs šviesų, šešėlių ir veidrodžių pasaulį. Išradingu electronic art-pop skambesiu pasižyminti grupė klausytojus žada nukelti į visiškai kitą erdvę.

VIDEO: „Electronic I“ – „Baby Burning“

„Tai bus didžiausias mūsų surengtas koncertas Lietuvoje, todėl jam labai ruošiamės. Naujas, gyvas „Procrastination“ šou Rygoje pavyko puikiai, Vilniuje pademonstruosime visas savo galimybes“, – sakė dueto „Instrumenti“ nariai Shipsi ir Reynsi.

Šio koncerto laukia ir „Lofto“ įkūrėjas Viktoras Diawara. Pasak jo, „tai gali būti vienas kokybiškiausių ir mistiškiausių koncertų, kurie tik yra įvykę „Lofte“. Bilietus į „Instrumenti“ albumo „Procrastination“ pristatymo koncertą platina „Tiketa“.

Grupės archyvo nuotr./„Electronic I“ nariai Paulius Sinkevičius ir Vitas Vaičiulis
Grupės archyvo nuotr./„Electronic I“ nariai Paulius Sinkevičius ir Vitas Vaičiulis

„Instrumenti“ koncertą Vilniuje pradėsiantys „Electronic I“ lietuviams bene geriausiai yra žinomi iš hitų „One Dream“, „Underwater“ bei „Lyja“ (su SEL). Sparčiai populiarėjanti grupė sausio 10 dieną pasirodys M.A.M.A. apdovanojimų renginyje, kuriuose yra nominuota metų elektroninės muzikos grupės ir metų proveržio kategorijose.

„Džiaugiamės, kad koncertuosime su „Instrumenti“. Be jokios abejonės, tai dar vienas žingsnis į priekį mūsų karjeroje“, – sakė grupės narys Vitas Vaičiulis.

Šiemet „Instrumenti“ kelis kartus jau lankėsi Lietuvoje – savo pasirodymu pradėjo „Depeche Mode“ koncertą Vilniaus Vingio parke, dalyvavo festivalyje „Galapagai“ Zarasuose. Grupė taip pat surengė pasirodymus garsiame Jungtinės Karalystės festivalyje „The Great Escape“, festivalyje „Culture Collide“ JAV bei festivalyje „Reeperbahn“ Vokietijoje.

VIDEO: „Instrumenti“ – „Don't Hold Onto Me“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius