-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10-ajai TV3 „Išsipildymo akcijai“ paaukota daugiau nei 2,1 mln. litų

Šeštadienio vakarą TV3 televizija transliavo tradicinę „Išsipildymo akciją“, kuri šiais metais švenčia dešimtąjį jubiliejų. Šventinis koncertas, kurio metu buvo renkamos lėšos akcijos globojamiems vaikams ir vaikų namams paremti, šį šeštadienį pakeitė link finišo tiesiosios artėjantį šokių projektą „Šok su manimi“.
„Išsipildymo akcija 2012”
„Išsipildymo akcija 2012” / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Savo dainas ir linkėjimus TV žiūrovams koncerte dovanojo garsiausi šalies dainininkai ir grupės: Donatas Montvydas, Sasha Song, Monika Linkytė, Martynas Levickis, Nota, Vaida Genytė, Evelina Sašenko, Neda Malūnavičiūtė, Vaidas Vyšniauskas, „ŠarkA“, „Pinup Girls“, „Žas“, „Pikaso“, Kauno rajono „Božolė“ choras, „Studentės“ ir kiti.

Tačiau šeštadienio vakaras be šokių irgi neapsiėjo. „Šok su manimi“ poros šį vakarą pasirodė ant parketo, tik kitaip nei visais ankstesniais kartais jos ne kovojo tapusavyje, o drauge kovėsi už tuos, kuriems reikalinga mūsų pagalba.

Šokių projekto vedėjai Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė tapo ir šio vakaro vedėjais. Jurgita ne tik vedė laidą, bet ir žengė ant scenos kaip dainininkė. Kartu su vaikų studijos „Džimba“ auklėtiniais ji sudainavo dainą iš filmo „Vienas namuose“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jurgita Jurkutė-`irvaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Koncerto metu TV žiūrovams buvo papasakota 10 skaudžių istorijų apie vaikus, kuriems reikalinga pagalba, kad būtų galima įsigyti jiems būtinus vaistus ar kitas sveikatai ar net gyvybei būtinas priemones. Kol buvo pasakojamos vakaro istorijos, ne vienas sėdintis salėje susigraudino ar nubraukė ašarą.

Tačiau akcijos organizatoriai apie liūdnus ir skaudžius dalykus norėjo kalbėti kiek linksmiau, todėl viso koncerto metu buvo pasakojima ir nuotaikinga istorija apie savo kolegas iš šokių projekto pradanginusį Mindaugą Rainį. Pagal „Vienas namuose“ filmą susuktoje istorijoje blogiečių vaidmenis atliko Jurijus Smoriginas ir Džiugas Siaurusaitis. 

Koncertui einant į pabaigą ant parketo žengė Deividas Meškauskas ir TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė. Savo šokį pora skyrė ypatingai istorijai ir prašomai sumai. Vienos istorijos herojui reikalingas aparatas, kurio vertė – pusė milijono litų. L.Blaževičiūtė po savo šokio asmeniškai paprašė TV žiūrovų ir geros valios žmonių nepabijoti šios sumos ir prisidėti bent truputį. Tada visi kartu galėtume sukurti stebuklą.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Iasipildymo akcija 2012
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Išsipildymo akcija 2012”

Šių metų rezultatas – 2,1 mln. litų

Dar prieš prasidedant koncertui jau buvo suaukota 1, 3 mln. litų, o koncerto metu buvo surinkta beveik 740 tūkstančių litų. Iš viso 2012 metais šioje akcijoje paaukotų pinigų suma siekia 2, 1 litus. Suma nuolat auga, nes aukoti galima iki pat gruodžio 31 dienos.

Per praėjusius devynerius metus šiai akcijai Lietuvos žmonės skyrė daugiau nei 20,6 mln. litų.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Iasipildymo akcija 2012
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Išsipildymo akcija 2012”

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius