Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Asta Valentaitė susižeidė „Virtuvės mitų griovėjų“ filmavimo aikštelėje

Jei nors kartą gyvenime buvote susidūrę su statybininkais, nenustebsite išgirdę, kad jų pažadai dažnai subliūkšta kaip muilo burbulas. Tai teko patirti ir naujos TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjams Alfui, Ali ir Martynui. Šaunioji virtuvės meistrų trijulė prieš pat pirmosios laidos filmavimą liko „be namų“, nes statybininkai nespėjo įrengti jų kulinarijos lofto.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / TV6 nuotr.

„Situacija buvo sudėtinga, juk laida jau anonsuojama, o filmuoti neturėjome kur. Tad nusprendėme eiti į svečius pas mano bičiulę – žinomą interjero dizainerę Neriją Sabaliauskienę, kurios namuose šeštadieniais renkasi artimi draugai. Taip netikėtai pirmosios mūsų laidos svečiais tapo ne tik prabangaus buto ir virtuvės šeimininkė, bet ir gražuolė Asta Valentaitė, šmaikštusis aktorius TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas Vytautas Rumšas ir šokėjas Andrius Butkus“, – apie pirmąją laidą, kurią TV6 rodys jau šį šeštadienį 12.00 val., pasakojo vienas iš kulinarijos projekto vedėjų Alfas.

Nors įprasta manyti, kad bulvės yra valgis varguoliams, laidos vedėjai nusprendė sugriauti šį mitą ir iškepti skanių ir įdomių bulvinių blynų, o patiekti juos – ne prasčiau nei garsiausiuose pasaulio restoranuose.

Virtuvės meistrai sukosi it vijurkai ir visus susirinkusius žavėjo savo sugebėjimais. Jiems padėti pasišovusioms žvaigždėms buvo kur kas sunkiau: A.Valentaitei teko nemaloniausias darbas – skusti ir tarkuoti bulves, V.Rumšui – vos su keliomis malkomis židinyje įkurti ugnį, o A.Butkui – sukti dailius vienodo dydžio varškės kukulaičius.

Nors filmavimo metu visų nuotaika buvo puiki, neapsieita be provokuojančių klausimų ir traumų – Asta pasakojo apie buvusį vyrą, statybų magnatą Laimutį Pinkevičių ir, bekalbėdama, susižeidė pirštą, o Vytautas, prisiminęs vaikystę, čiupo už karštos keptuvės rankenos, bet, kaip tikras profesionalas, prieš kameras skausmo neparodė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius