-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Augustė Vedrickaitė: iš JAV – į „Chorų karų“ generolės postą

Milžiniško populiarumo sulaukęs galingasis projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl sudrebins po Naujųjų. Septynios Lietuvos įžymybės grįš į gimtuosius miestus ieškoti talentų, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Augustė
Augustė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Prie Kauno muzikinio teatro solisto Liudo Mikalausko, Neringos Čereškevičienės iš „Tele bim-bam“, dainų kūrėjo, muzikos prodiuserio Deivydo Zvonkaus, garsios Kauno chorvedės Danguolės Beinarytės, dainininko ir muzikos kūrėjo Stano, dainininko Justo Lapatinsko prisideda ir realybės šou „Dangus“ išgarsėjusi dainininkė Augustė Vedrickaitė. Ji į pergalę ves Utenos chorą. 

„Pastaruosius dvejus metus gyvenau JAV. Labai pasiilgau Lietuvos, todėl planavau aplankyti artimuosius ir draugus bent per Kalėdas. O gavusi kvietimą dalyvauti „Chorų karuose“ apsisprendžiau į gimtinę grįžti visam laikui“, – sakė A.Vedrickaitė ir pasidžiaugė, kad dirbti su naujai suburtu choru jai padės pirmoji muzikos mokytoja Lina Jurkaitienė. 

„Smagu, kad noras atstovauti Utenai lietuvę parvedė į gimtuosius namus. Galima sakyti, „Chorų karai“ atliko didelę misiją – grąžino emigrantę į Lietuvą“, – džiaugėsi Utenos rajono meras Alvydas Katinas.   

Utenos miesto choro atranka, kurioje laukiami visi dainingi šio krašto žmonės, vyks sausio 9-ąją, sekmadienį, 13 val. Utenos muzikos mokykloje (Maironio g. 11).

Primename, kad vienas pagrindinių antrojo „Chorų karų“ projekto tikslų – dar labiau akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius