-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksiniai svogūnai“ ragins Arūną Valinską grąžinti į pramogų pasaulį

Tiesiogiai TV3 transliuojami jubiliejiniai, dešimtieji, apdovanojimai „Auksiniai svogūnai“ seks pasaką apie „Krizę stebuklų karalystėje“ ir paragins dalyvauti „Referendume dėl Arūno Valinsko sugrąžinimo į pramogų pasaulį“.
Dešimtųjų „Auksinių svogūnų“ spaudos konferencija
Dešimtųjų „Auksinių svogūnų“ vedėjas M.Mikutavičius ragins laidos žiūrovus išreikšti nuomonę referendume. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dešimtųjų „Auksinių svogūnų“ spaudos konferencija
A.Puklevičius ir M.Mikutavičius

Vieno iš renginio atstovų teigimu, šį ketvirtadienį, balandžio pirmąją, vyksiančioje humoro ir dainų šventėje vyks velykinė prisikėlimo akcija, pirmasis Lietuvos istorijoje referendumas tiesioginiame eteryje.

„Lietuvoje šiuo metu populiarios gerumo, išsipildymo akcijos, o mes nusprendėme surengti prisikėlimo akciją – A.Valinsko išvarymą iš rojaus ir grąžinimą į pramogų pasaulį“, – kalbėjo A.Puklevičius. Organizatorius patikino, kad nors laida bus rodoma balandžio pirmąją, į šį referendumą reikėtų žiūrėti rimtai.

Pasak organizatorių, jei „Referendumo dėl Arūno Valinsko sugrąžinimo į pramogų pasaulį“ metu būtų sulaukta 300 000 referendumo idėją palaikančių skambučių, A.Valinskas iš politikos grįžtų į normalų gyvenimą. Už skambučius surinktos lėšos bus skiriamos labdarai. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dešimtųjų „Auksinių svogūnų“ spaudos konferencija
Dešimtųjų „Auksinių svogūnų“ apdovanojimo statulėlė

Apdovanojimus tema „Krizė stebuklų karalystėje“ ves aktorė Agnė Grudytė-Guobienė, Marijonas Mikutavičius ir Vytautas Tulevičius.

Laidos metu ketinama įteikti apdovanojimus dešimčiai nominacijų nugalėtojų. Apdovanojimų kategorijos: Metų mokslininkas, Metų kankinys, Metų studentas, Metų vargdieniai, Metų frazė, Metų filmas, Metų operacija, Metų sugrįžimas, Metų dublis ir portalo delfi.lt išrinktas Liaudies balso svogūnas.

Filmavimo eteryje ketina pasirodyti daugybė muzikos atlikėjų, tarp jų bus galima išvysti ir Deivį, Mią, Alaną Chošnau, Žilviną Žvagulį, Česlovą Gabalį ir kitus žymius dainininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius