-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinio balso“ vedėja Beata Tiškevič nustebino nauju įvaizdžiu: scenoje pasirodė apsirengusi kaip Andrius Rožickas

Trečiadienio vakarą LRT studijoje filmuota muzikinio projekto „Auksinis balsas“ laida, kurios metu dainininkai atliko ritmenbliuzo, soul ir funk muzikos stilių kūrinius. Savo ruožtu projekto dalyviai žiūrovams ir komisijai paruošė netikėtus pasirodymus, o viena iš laidos vedėjų – aktorė Beata Tiškevič – nustebino stiliaus pokyčiais.
Andrius Rožickas ir  Beata Tiškevič
Filmavimo akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.


Nors paprastai „Auksinio balso“ ir kitų televizijų panašaus pobūdžio projektų vedėjos scenoje pasirodo vilkinčios prabangiausias sukneles, savąjį princesės rūbą B.Tiškevič paliko namuose – vietoje jo pasipuošė juodu griežto kirpimo kostiumu ir vyrišku kaklaraščiu. Lygiai taip pat, kaip ir laidą vesti talkinantis kolega Andrius Rožickas – scenoje partneriai atrodė visai vienodai.

Naujas B.Tiškevič įvaizdis patraukė ir studijoje susirinkusių žiūrovų, ir paties A.Rožicko dėmesį. „Kodėl jūs taip apsirengėt?“ – klausė šis kolegės. „Aš labai nor būt į jus panaši. Jūs man – autoritetas“, – šypsodamasi atsakė mergina, taip paglostydama A.Rožicko savimeilę.

B.Tiškevič apranga visą vakarą išliko aktualia tema: antai kone kaskart vos tik išjungus televizijos kameras A.Rožickas vis grįždavo prie to pačio. „Galėtumėte dirbti santuokų rūmuose. Arba laidotuvių“, – šmaikštavo jis.

Vėliau džiaugėsi, jog į „juodų kostiumų“ klubą įstojo ir Violeta Tarasovienė – Alicia Keys kūrinį scenoje atlikusi moteris žiūrovams taip pat pasirodė vilkedama juodą kostiuminį švarką. Tiesa, prie blizgių džinsų.

Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius