Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Biografiniame seriale „Kas nori nužudyti Mią?“ Radvilo personažo nebus

Antradienio rytą Baltic News Service konferencijų salėje buvo pristatytas balandžio pabaigoje TV3 eteryje pasirodysiantis serialas „Kas nori nužudyti Mią?“. Serialo kūrėjai tikina, kad didžioji juostos dalis remsis tikrais pastarojo pusmečio Mios gyvenimo įvykiais.
Atlikėja Mia
Atlikėja Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Biografinės knygos dabar ypatingai populiarios ir todėl mes nusprendėme žymaus žmogaus biografiją perkelti į vaidybinį serialą, į televizijos ekranus. Serialas bus populiarus ne tik dėl Mios, bet ir dėl to, kad seriale vaidins kitos populiarios žvaigždės“, – patikino TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Seriale be Mios vaidins muzikos atlikėjai Elena Puidokaitė-Atlanta, Stanislovas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus, aktoriai Adolfas Večerskis, Larisa Kalpokaitė, Aleksas Kazanavičius, Algirdas Gradauskas ir kiti. 

„Greitai nebekils daug klausimų apie mano asmeninį gyvenimą, nes daug kas bus atskleista šiame seriale ir ne vien mano lūpomis“, – patikino Mia.

Pasak J.Jefremovo, ši idėja susilaukė susidomėjimo užsienyje – panašią ekranizaciją, kurioje vaidintų vietinė popmuzikos žvaigždė, ketina kurti viena iš Estijos televizijų, ši galimybė taip pat svarstoma Bulgarijoje ir Vengrijoje.

TV produkcijos gamybos kompanijos „Videometra“ vadovas Rolandas Skaisgirys teigia, kad šio serialo pobūdis – naujiena pasaulinės televizijos istorijoje.

„Tai nėra vien tik vaidybinis serialas, dalimi tai yra ir realybės šou.  Ar jame bus koncertų, ar jis bus susijęs su kitokiais niuansais, jūs pamatysite pačiame seriale“, – teigė R.Skaisgirys.

Nors kvietime žiniasklaidai buvo teigiama, kad konferencijoje  „dainininkė Mia oficialiai pristatys pastaruoju metu vykstančias didžiausias savo gyvenimo permainas“ ir apie „visus intriguojančius, stebinančius ir šokiruojančius įvykius“ bus galima išgirsti iš pirmų dainininkės ir jos naujosios aplinkos lūpų, tačiau kalbėti apie asmeninį gyvenimą moteris atsisakė.

„Aš visas teises esu perdavusi Rolandui Skaisgiriui“, – visus komplikuotus žurnalistų klausimus šia fraze atmušdavo Mia. Dainininkė teišdavė vienintelį faktą, kad su buvusiu sužadėtiniu, verslininku Radvilu Bubeliu ji yra tikrai išsiskyrusi.

„Dedu tašką“, – nedaugžodžiavo atlikėja.

Serialo kūrėjai tikina, kad šioje Mios gyvenimo ekranizacijoje pamatysime pastarojo pusmečio įvykius, tačiau buvusio dainininkės mylimojo R.Bubelio čia neišvysime.

„To žmogaus šiame seriale nebus, kaip jam to bebūtų gaila“, – kalbėjo R.Skaisgirys.

Neseniai 15min.lt rašė apie mįslingą filmuotą medžiagą, kurią į portalą atsiuntė anonimais norėję likti asmenys. Filmuotoje medžiagoje buvo užfiksuota, kaip Mia greitosios pagalbos automobiliu buvo atvežama į ligoninę. Paaiškėjo, kad ši situacija – suvaidinta ir atsidurs minėtame seriale.

VIDEO: Dainininkė MIA atvežta greitosios medicinos pagalbos automobiliu

Planuojama, kad serialą turėtų sudaryti 40 dalių. Nuo balandžio 26 dienos televizijos eteryje pasirodysiančio serialo scenarijaus autorius – Domantas Razauskas. Pasak TV3 programų direktoriaus, serialas „Kas nori nužudyti Mią?“ TV3 eteryje bus rodomas 2,5 mėn. pačiu geriausiu, didžiausią auditoriją pritraukiančiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius