Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Chorų karų“ laidoje uždainuos ir Mindaugas Stasiulis su Karina Stungyte

Jau šį sekmadienį vėl žiūrovus džiuginsiantis TV3 televizijos projektas „Chorų karai“ žada dar daugiau staigmenų. Praėjusią savaitę galingai suskambo premjera, pristatyti nauji projekto vedėjai, netradiciškai dainomis savo nuomonę išsakiusi vertinimo komisija bei kruopščiai parengti pirmieji chorų pasirodymai.
Mindaugas Stasiulis ir Karina Stungytė
Mindaugas Stasiulis ir Karina Stungytė / TV3 nuotr.

Antrojoje laidoje „Chorų karai“ žada stebinti lietuviškais hitais. Kiekvienas choras jau rengia po vieną labiausiai patinkančios lietuviškos dainos versiją. Savo nuostabius vokalus derindami su choreografų išmone, chorai nusiteikę pateikti prie ekranų prikaustysiančius pasirodymus. Savo dainą laidai ruošia ir vedėjai – Mindaugas ir Karina. Jie puikiai visiems žinomą hitą kartu su visais chorais užtrauks visai Lietuvai tiesioginiame TV3 eteryje.

„Muzika man nėra svetima, nes teko dainuoti mokantis akademijoje, tačiau tai bus pirmas kartas, kada teks tai daryti tiesioginiame eteryje ir tokiai plačiai auditorijai, − sako laidos vedėja Karina, kuri prisipažįsta ir vaikystėje ne kartą žaisdavusi „dainininkę“.  – Džiaugiuosi turėdama galimybę būti šiame muzikiniame projekte ir dirbti su nuostabiu partneriu Mindaugu, kuris man duoda labai daug naudingų patarimų. Vis dar gyvenu įspūdžiais po pirmos laidos ir tikiu, kad jų netrūks kiekvieną „Chorų karų“ sekmadienį.“

Antrajai laidai įdomybių bus paruošusi ir komisija. Praėjusį kartą komisijos nariai savo komentarus išdainavo. Šį kartą į jų komentarus dainų ištraukomis turės atsikirsti chorai. Kaip chorams pavyks ekspromtu sureaguoti į komisijos žodžius? Ar jie įtikins komisiją ir privers pakelti aukščiausius balus? Šioje laidoje, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, vienas choras, deja, jau atsisveikins su projektu.

Praeitą sekmadienį mažiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė Urtės vadovaujamas Vilniaus „Atžalyno choras“ ir Stano vadovaujamas „Lietuvos Bočių choras“.  Daugiausia žiūrovų ir komisijos palaikymo sulaukė ir kol kas projekto lyderių viršūnėje yra Astos Pilypaitės vadovaujamas Alytaus choras „De Žavu“. Be šių chorų, projekto muzikinėse kovose taip pat rungiasi Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“, bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Karina Stungytė ir Mindaugas Stasiulis :
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Karina Stungytė ir Mindaugas Stasiulis :

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius