-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivydas Zvonkus su naująja mergina Katažina mėgaujasi Egipto saule

Nors Deivydas Zvonkus apie artimus santykius su lenkaite Katažina paskelbė vos prieš keletą mėnesių, LNK laida „Kažkas atsitiko“ išsiaiškino, kad porelė šiuo metu jau mėgaujasi karšta Egipto saule ir jodinėja kupranugariais piramidžių pašonėje.
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus / LNK nuotr.

Televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad prieš išvykdama į šią egzotišką kelionę Katažina sutiko atvirai papasakoti apie savo jausmus vienam garsiausių Lietuvos kompozitorių.

Mergina prisipažino, kad labiausiai santykiuose su Deivydu erzina vienas dalykas – lyginimas su buvusia jo žmona Natalija Bunke. Kad panašumų tarp judviejų iš tiesų esama – sunku paneigti. Abi aukštos ir lieknos, abi dainininkės. Apie Katažiną, kaip ir apie Nataliją, prieš draugystę su D.Zvonkumi mažai kas žinojo. Daugiausia – rusai ir lenkai, kurių šventėse Katažina dažnai koncertuoja. Tačiau po to, kai paaiškėjo, kad Katažina – naujoji Zvonkaus mergina, apie ją išgirdo visa Lietuva.

Katažinos tėvai, gyvenantys Padvarionių kaimelyje, apie D.Zvonkų pirmą kartą išgirdo vos prieš keletą mėnesių. Tai atsitiko tuomet, kai Katažina jiems atvežė žurnalų ir laikraščių, kuriuose – ne tik Zvonkaus, bet ir jų dukros nuotraukos! Nors su Zvonkumi jie nebuvo susitikę, dukters pasirinkimu labai džiaugiasi. Ir nesvarbu, kad jis ne lenkas.

D.Zvonkus apie santykius ir jausmus Katažinai kalba kur kas atsargiau. Vyras tvirtina, kad gyvendamas su Natalija žiniasklaidos dėmesio atsikando keleriems metams į priekį. 

Atviras Katažinos pasakojimas apie jausmus Deivydui Zvonkui – pirmadienį, laidoje „Kažkas atsitiko“, nauju laiku 20.15 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius