-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didžiųjų pokyčių“ dalyvės vyras: „Šis projektas – didžiausia dovana mūsų šeimai“

30 metų dviejų metukų sūnų auginančiai Eglei Stanevičienei iš depresijos gniaužtų ir nykaus gyvenimo ištrūkti padėjo tik projekto specialistų komanda, dovanojusi moteriai naujo – gražaus gyvenimo pradžią.
Eglė Stanevičienė
Eglė Stanevičienė

„Pamenu, staipydavausi prieš veidrodį prisikimšusi į priekinių dantų tarpą kramtomosios gumos, ranka prisidengdavau „raganišką“ nosį ir įsivaizduodavau, kokia būčiau graži. Kompleksai ir nepasitikėjimas savimi žlugdo mano santykius su vyru ir ardo šeimą“, – su prisipažįsta Eglė. Jauna moteris atvira: „nuo vaikystės nemėgstu viešumo, todėl pasiryžti dalyvauti projekte buvo labai sunku. Bet pasiryžimas pradėti gyvenimą iš naujo – nugalėjo“.

„Būtum graži panelė, jei ne tavo nosis“, „Tu panaši į uodą“, „Karpą ant nosies pridėjus galėtum vaidinti raganą be kaukės“ – tokios skaudžios patyčios dalyvę persekioja nuo vaikystės.

Pirmieji Eglės pokyčiai prasidėjo „Sugiharos“ klinikoje: plastikos chirurgas Darius Radzevičius dalyvei atliko chirurginę nosies sumažinimo bei kuprelės panaikinimo operaciją, moderniais medicininiais lazeriais pašalino pigmentines veido dėmes ir randus, suleido toksino ir botulino injekcijas. Odontologijos centre „Denticija“ moteriai buvo panaikintas tarpas dantų, o pageltę ir sutrupėję dantys nuo šiol švyti akinančiu baltumu.

Moteriai pradėjus maitintis ir treniruotis pagal specialią „Sugiharos“ dietologės ir trenerio sudarytą mitybos ir sporto programą, varginantys nėštumo laikotarpiu priaugti kilogramai kaip mat ištirpo! Dizainerė Jolanta Talaikytė Eglei sukūrė naują įvaizdį – pradedant šukuosena, baigiant drabužiais ir aksesuarais.

Projekto dalyvė, kurios namuose iki šiol buvo slepiami visi veidrodžiai, kad tik ji nematytų savo atvaizdo, po didžiųjų pokyčių negalėjo į save atsižiūrėti. Plačiai besišypsantis, savimi pasitikinti Eglė sužavėjo visus.

Susitikti su pasikeitusia žmona iš Norvegijos atskubėjęs Eglės vyras nuoširdžiai dėkojo „Didžiųjų pokyčių“ komandai: „Šis projektas – didžiausia dovana mūsų šeimai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius