-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donalda Meiželytė: „Man vyro nereikia, nes santykiauja tik prasčiokai“

Laidoje „KK 2 penktadienis“ užvirs itin karšta diskusija. Režisierius Vytenis Pauliukaitis, verslininkas Žilvinas Grigaitis, dainininkė Donalda Meiželytė ir būrys kitų mūsų garsenybių diskutuos apie tai, kodėl vyresni vyrai dažnai nuseka paskui jaunesnės moters sijoną ir taip sugriūna šeima.
Donalda Meiželytė
Donalda Meiželytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kalbai netikėtai pakrypus apie Donaldos Meiželytės jausmų istorijas, moteris išrėš, kad  ji, ketverius metus dirbusi Seime, šiuo metu džiaugiasi laisve ir tikrai nesvajoja nei apie antrąją pusę, nei apie vaikus. Donalda prisimins neseniai įvykusią jos ir kelių draugių diskusiją apie vyrus. Po keletą valandų vykusio pokalbio moterys konstatavo, kad vyrų joms – nebereikia, nes „santykiauja tik prasčiokai“.

Kaip į tokią Donaldos repliką reaguos V.Pauliukaitis bei Vilniaus vicemeras Jonas Pinskus, teigiantis, kad graži moteris – vyro veidrodis. Visi žino, kad Pinskaus žmona Živilė – tikra gražuolė. Taigi, tai esą įrodo, kad Pinskus – puikus vyras...  „O jeigu aš neturiu vyro, tai ką esu prastesnė, nurašyta?“ – vienišų moterų statusą gins buvusi Seimo narė.

Karščiausią tašką  svečių diskusija pasieks tada, kai studijoje pasirodžiusi erotinių šokių  šokėja atliks aistringą numerį ir galiausiai... prisės  Pinskui ant kelių!

„KK 2 penktadienis“ su  pribloškiančiais pasirodymais ir Ryčio Cicino jubiliejaus fiesta jau šį vakarą 19.30 tik per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius