Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donato Montvydo vasaros kuriozas: dviračio vagį vijosi nuogas

Laidoje „Muzikinė kaukė“ prie komisijos narių Manto Stonkaus, Ingos Valinskienės ir Vytenio Pauliukaičio šeštadienį vienam vakarui prisijungė Donatas Montvydas. Po Nijolės Pareigytės-Rukaitienės įsikūnijimo į grupę „Junior“, dainininkas ne tik neslėpė susižavėjimo pasirodymu, bet ir atskleidė ne vieną įdomų faktą apie judviejų draugystę.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Dariaus Kučio nuotr.

„Mes buvom kaimynais, kai gyvenom Karklėje“, – istoriją laidoje pradėjo N.Pareigytė-Rukaitienė.

Vasarą kaimynais tapę atlikėjai pateko į itin nemalonią situaciją, iš kurios dabar gali tik pasijuokti.

„Mano dviratį ten vogė. Ir aš su pliku pimpiu išbėgau į laukus“, – atskleidė Donatas Montvydas. Šis sakinys ne vienam salėje sėdinčiam sukėlė šypseną, o Algis Ramanauskas netruko pajuokauti.

„Ar galim pažiūrėt, kaip visa tai atrodė?“, – D.Montvydo paklausė „Muzikinės kaukės“ vedėjas. „Nijolė filmavo, bet sutarėm niekam to nerodyti“, – atsakė dainininkas.

Luko Kodžio nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Luko Kodžio nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Nuogut nuogutėlis Donatas Montvydas vydamasis plėšiką jį išvadino rusiškais necenzūriniais žodžiais, o tai labai nustebino Nijolę Pareigytę-Rukaitienę.

„Donatėli, tu taip moki keiktis?“, – po incidento klausė grupės „69 danguje“ narė. „Juk nerėksi žalty ar rupūže“, – dainininką laidoje stojo ginti komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

„Aš nusikeikiau rusiškai, nes mano akimis tai buvo skambiausia, ką tuo metu galėjau pasakyti“, – atskleidė D.Montvydas ir papasakojo, kad plėšikas savo sandėlyje turėjo dešimtis kitų vogtų dviračių.

„Jūs abu turite keistų sąsajų – vienas nuogu pimpiu lakstė, kita jį gynė. Man atrodo, šiandien neturėtume leisti Donatui vertinti Nijolės“, – laidoje juokavo Inga Valinskienė. Lyg to dar būtų negana, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pasakojo, kad į visą istoriją įsivėlė ir jos vyras su pistoletu. „Po kiek laiko išbėgo mano vyras su pūška. Nuraminau jį, kad viskas gerai, dviračiai jau vietoje“, – pasakojo Nijolė.

BTV laidoje „Muzikinė kaukė“ Karolina Juškaitė-Carol tapo Kylie Minogue, Tadas Juodsnukis – Rolandu Janavičiumi, Vytenis Kaluškevičius – dainininke Rihanna, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė tapo grupės „Junior“ vokaliste Rosita Paulauskaite, Donata Gutauskienė-Laisva – Marie Fredriksson iš grupės „Roxette“, Arvydas Vilčinskas – Vitalija Katunskyte. Rūta Ščiogolevaitė įkūnijo dainininkę Maria Callas, Tadas Rimgaila – „Muzikinėje kaukėje“ kartu dalyvaujantį Arvydą Vilčinską, Valentinas Krulikovskis virto Marian Gold iš grupės „Alphaville“, o Anžela Adamovič – Zemfira.

R.Ščiogolevaitė „Muzikinės kaukės“ laidoje užėmė pirmą vietą (66 balai), A. Adamovič – antrą (47 balai). T. Rimgailos įsikūnijimas į A. Vilčinską šokėjui ir renginių vedėjui atnešė trečią vietą (34 balai). Dainininkė N.Pareigytė-Rukaitienė liko penkta (32 balai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius