Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Mickevičienė: taip, mano santuoka byra

Pramogų pasaulyje gerai pažįstama stilistė Eglė Mickevičienė prisipažįsta, kad jos santuoka byra į šipulius. Laidos „Valanda su Rūta“ filmavime Eglė atskleidė, kad likti su kitomis moterimis matomu jos sutuoktiniu ryžtasi tik dėl vaikų.
Laidos  „Valanda su Rūta“ filmavimai.
Laidos „Valanda su Rūta“ filmavimai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sutinku su psichologu, kad aistra trunka trejus metus, o paskui ji pereina į kitą etapą. Toje pirmojoje meilės stadijoje neištikimybės atleisti negalima, reikia žmogų iš karto palikti, bet kai jau yra šeima, vaikai, tai – komanda. Turi užauginti vaikus ir jiems suteikti psichologinį komfortą, nes vaikams labai svarbu turėti tėtį ir mamą. Ten kažkur kairėje seksas gali būti, tik reikia daryti gražiai, kad niekas apie tai nesužinotų“, – atviravo stilistė.

Toje pirmojoje meilės stadijoje neištikimybės atleisti negalima, reikia žmogų iš karto palikti, bet kai jau yra šeima, vaikai, tai – komanda. Turi užauginti vaikus ir jiems suteikti psichologinį komfortą, nes vaikams labai svarbu turėti tėtį ir mamą.

Spaudoje pasirodžius nuotraukoms, kuriose užfiksuotas su kitomis moterimis besilinksminantis E.Mickevičienės vyras Džiugas moterį supykdė. „Tai jau nebegražu“, – Eglė piktinosi į viešumą išlindusiu faktu.

Paklausta, ar pati sau leidžia nueiti „į kairę“, moteris neatsakė. Eglė taip pat netvirtai atsakė ir apie jausmus savo vyrui: „Ta meilė transformuojasi: trejuss metus būna aistra, vėliau pereina į kitus etapus. Aš myliu savo draugus, vaikus, vyrą, tėvus...“

Moteris atvirai prisipažino, kad jos santuoka byra, o skirtis su vyru ji nenorinti dėl „vaikų dvasinio komforto“. 21 metus santuokoje su vyru gyvenusi E.Mickevičienė teigė, kad taip kentėti ji pasiryžusi dar kokius 6-7 metus.

Kitiems laidos dalyviams ėmus patarinėti, kad vertėtų siekti laimės ne tik vaikams, bet ir sau ir surasti žmogų, kuris ją iš tikrųjų vertintų, stilistė pusiau juokais atsakė: „Gerai, įkalbėjot“.

„Jeigu nori, kad vaikai būtų laimingi, pirmiausia motina turi būti laiminga. Ar esi su vyru, ar be vyro, bet jeigu darysi viską, kad pati būtum laiminga, tai ir tavo vaikai tikrai nenueis šunkeliais, jie puikiai gyvens“, – Eglę įkalbinėjo būrėja Vaiva Budraitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius