Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eglė Jackaitė: pasirodyti su seksualiomis prisegamomis kojinėmis man buvo iššūkis (nuotraukos)

Ji – aktorė, ir vaidyba yra jos kasdienybė. Savo pasirodymu šeštadienio vakarą dalyvė norėjo atskleisti moteriškumą, taip pat spinduliuojančią energiją. Tačiau komisijos nariams labiau krito į akį ne šokio judesiai.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Komisija tiek laiko komentavo mano kojines, lyg nebūtų jų gyvenime matę. Norėtųsi, kad tą dėmesį skirtų mano judesiams. Svarbiausia, kad mano šou suprato žiūrovai“, – 15min.lt portalui kalbėjo E.Jackaitė.

Tiesa, moteris užsiminė, kad sūnus Jokūbas yra ištikimiausias jos gerbėjas ir didžiausias kritikas. Būtent toks mamos įvaizdi penkiolikmečiui labai patiko.

Aktorė buvo atvira: apsivilkusi ilgesnį sijoną, ji jaučiasi geriau. Pasirodyti su seksualiais apdarais ir itin kojas išryškinančiomis kojinėmis moteriai pačiai buvo iššūkis.

„Visiškai pasitikiu savo stiliste, o tokiam įvaizdžiui ryžausi taip pat išgirdusi ir sūnaus nuomonę, jis tvirtino, kad atrodau pritrenkiančiai“, – šypsojosi du sūnus auginanti moteris.

Kasdienybėje ją lengviau pamatysi su džinsais ir lygiapadžiais batais. To priežastis paprasta: tokie rūbai yra patogesni ir praktiškesni.

Tačiau, jei ruošiuosi į vakarėlį, tuomet tokius drabužius palieku spintoje. Viršų ima daili suknelė ir aukštakulniai“, – moteriško stiliaus detales atskleidė aktorė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius