-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekstrasensų mūšio“ dalyviai pateiks naujus Almos Bružaitės įvykdyto nusikaltimo motyvus

Rytoj 19.40 val. TV3 laidoje „Ekstrasensų mūšis“ – intriguojantys Almos Bružaitės nusikaltimo posūkiai. Visai neseniai antstolė aukcione pardavinėjo moters, kalinčios už savo sūnų nužudymą, papuošalus. „
Alma Bružaitė (Jonaitienė)
Alma Bružaitė / Rolando Parafinavičiaus/Scanpix nuotr.

„Ekstrasensų mūšio“ laidos kūrėjams pavyko gauti Almai priklausiusį laikrodį. Jis laidos dalyviams buvo pristatytas tiesiai iš Virgilijaus Jonaičio namų, teigiama pranešime spaudai.

„Kažkada prieš 8 metus radau šį laikrodį Kaune. Jai jį padovanojau, kuomet Alma laukėsi dvynukų“, – detales atskleidžia nuteistosios buvęs vyras.

Ekstrasensai rytojaus laidoje, laikydami rankose A. Bružaitės laikrodį, pasakys dar negirdėtų faktų, kurie kruptelėti greičiausiai privers ir patį Virgilijų.

„Ji niekaip negali atsitraukti nuo dvasių ir nuo prisiminimų. Nežinau kuo čia dėti vaikai. Vyriškis... Jeigu ji galėtų sugrįžti į savo buvusį gyvenimą, ji tą vyrą nužudytų be pasigailėjimo“, – tokius žodžius, žiūrėdama į A. Bružaitės laikrodį, ištars Kriaunų ragana vadinama Algimanta Raugienė.

Kiti du „Ekstrasensų mūšio“ dalyviams paruošti eksperimentai – ne mažiau intriguojantys. Šį kartą ekstrasensų taikiklyje atsidurs žinoma aktorė Larisa Kalpokaitė. Laidos dalyviai gaus dvi jos nuotraukas – jose užfiksuotos moters rankos ir akys. To pakaks, kad Larisa, klausydama ekstrasensų, aikčiotų iš nuostabos. Ką tokio netikėto atskleis „Ekstrasensų mūšyje“ besikaunantys aiškiaregiai, TV3 žiūrovai sužinos jau rytojaus vakarą 19.40 val.

Be to, laidos mėgėjų lauks ir trečiosios užduoties intriga. Penkios jaunųjų poros – vestuvinės suknelės, limuzinas ir tik viena galimybė iš šimto dvidešimties atlikti užduotį tinkamai. Ar pavyks ekstrasensams atspėti, kuris jaunikis pasipiršo jaunajai?

Kaip „Ekstrasensų mūšio“ dalyviams seksis įveikti sudėtingas užduotis, ką naujo jie atskleis jau, rodos, išspręstoje skandalingoje byloje ir ar pavyks jiems atspėti tikrąją porą, TV3 žiūrovai sužinos ketvirtadienį 19.40 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius