Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių stilistas Kęstas Rimdžius: „Aš turėjau strategiją, kaip išgarsėti“

Garsus stilistas Kęstas Rimdžius yra tas žmogus, į kurį dažnai kreipiasi moterys prašydamos paversti jas išskirtinėmis, atpažįstamomis ir net populiariomis. Kęstą daugelis vadina žvaigždžių stilistu, tačiau nedaugelis žino, kad šis iš provincijos atvykęs vaikinas savo karjerą pradėjo su vos dviem šimtais litų kišenėje.
Kęstutis Rimdžius
Kęstutis Rimdžius / TV3 nuotr.

Norėdamas išgarsėti kaip puikus kirpėjas gimtuosiuose Šiauliuose jis paliko vos galą su galu suduriančią mamą ir seserį. Stilisto vaikystė buvo skurdi – tėvai išsiskyrė, kai Kęstas buvo visai mažas, mokytoja dirbusi mama du vaikus augino viena pati. Šeima gyveno sovietinės statybos blokiniame name, dviejų kambarių bute. Būtent dėl šeimos pajamų jis tegalėjo sau leisti mokytis profesinėje mokykloje, o ne prestižinėje Dailės akademijoje.

Puikiai prisimenu, kai viena turtinga klientė mane pakvietė į prabangų restoraną, kuriame patiekalų kainos prasideda nuo 70 litų, o aš teturėjau 100 litų.

„Mano pirmoji alga būdavo 50 litų per savaitę. Man, kaip ir kiekvienam studentui, mama įdėdavo lauknešėlį maisto, kad galėčiau prasimaitinti, nes 50 litų gyvenant Vilniuje yra juokingi pinigai“, –  šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Kęstas Rimdžius. Tačiau jau tada jaunas vaikinas suprato, kad jo profesijos atstovui reikia išgarsėti. Kęstas atvirai pasakoja apie strategiją, kurią susikūrė būdamas 18 metų – tapti atpažįstamu, įsilieti į elito vakarėlių gretas, susirasti žinomų ir pasiturinčių klientų ratą bei kuo dažniau šmėžuoti žurnalų puslapiuose.

„Puikiai prisimenu, kai viena turtinga klientė mane pakvietė į prabangų restoraną, kuriame patiekalų kainos prasideda nuo 70 litų, o aš teturėjau 100 litų. Apsirengiau savo išleistuvių švarką ir pėsčiomis ėjau iki senamiesčio, nes pinigų taksi negalėjau skirti“, – pirmuosius žingsnius elitinių klienčių pasaulyje prisimena stilistas. 

Ne veltui Kęstas labai rūpinasi ir savo išvaizda – jis neabejingas raukšles lyginančioms botulino injekcijoms, manikiūrui bei išskirtinėms aprangos detalėms. 

„Gražus žmogus gali daug daugiau, todėl nemanau, kad rūpintis išvaizda yra tuštybė“, – atvirai sako K. Rimdžius.

Nuoširdus ir atviras interviu su garsenybių stilistu Kęstučiu Rimdžiumi – jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. tik per LNK.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Kęstutis Rimdžius
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Kęstutis Rimdžius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius