-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsusis „DiArchy“ magas Arvydas Gaičiūnas: „Niekad nebevesiu ir nebedėsiu į pasą antspaudo“

„Iliuzionistas prieš mėnesį oficialiai išsiskyrė su trylika metų jaunesne žmona Aurelija“, – 2013 metų balandį tarsi griaustinis iš giedro dangaus nuvilnijo žinia apie subyrėjusią viena idealiausių laikytą Lietuvos garsenybių šeimą.
Arvydas Gaičiūnas
Arvydas Gaičiūnas / TV3 nuotr.
Temos: 1 „DiArchy“

Tiesa, žiniasklaidoje nepasirodė nė menkiausio paties Arvydo Gaičiūno komentaro, paaiškinančio, kodėl po daugiau nei dešimtmetį trukusios meilės į šipulius subyrėjo pavyzdiniais laikyti santykiai su žmona.

„Visos mano vizijos, svajonės ir planai buvo susiję su šeima, todėl iki paskutinės akimirkos nesuvokiau, kaip viskas taip greitai galėjo apsiversti aukštyn kojomis“, – prisipažino Arvydas, erdviame keturių kambarių bute Druskininkuose gyvenantis tik su bendravardžiu 11-mečiu sūnumi.

Lietuvoje ir pasaulyje populiaraus magijos teatro „DiArchy“ vienas iš įkūrėjų neslepia nuoskaudos dėl iširusios santuokos: „Nebegyvename jau metus, labai ilgai užtruko formalumai. Dabar drąsiai galiu pasakyti, kad daugiau niekad nebevesiu ir nebedėsiu į pasą štampo.“

Žinomas 43-ejų metų vyras laidoje „Gyvenimas yra gražus“ prisipažino vis dar jaučiantis kartėlį dėl subyrėjusios šeimos, bet neslėpė, kad sprendimą sukti skirtingais keliais priėmė kaip tik jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius