-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gavusi milžinišką rožių puokštę, Genytė apsiverkė (nuotraukos)

Meilės dienai skirtuose „Žvaigždžių duetuose“ Vaida Genytė tapo aistringąja Dulsinėja ir su scenos partneriu Kastyčiu Barisu apdainavo vieną garsiausių Don Kichoto ir Dulsinėjos meilės istorijų.
Vaida Genytė
„Žvaigždžių duetų“ dalyvė Vaida Genytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dramatiško ir emocionalaus pasirodymo pabaigoje K.Barisas Vaidai įteikė didžiulę puokštę raudonų rožių. Nežinia, ar dėl malonaus netikėtumo, ar dėl per didelio įsijautimo į savo pasirodymą atsisėdusi Vaida sunkiai rinko žodžius.

„Ateikite į teatrą ir ten bus smagu“, – žiūrovus kvietė į Nacionalinį Lietuvos dramos teatrą dainininkė, kur miuzikle „Žmogus iš La Mančos“ kaip tik ir vaidina Dulsinėją. Tačiau daugiau atlikėja nieko pasakyti nebegalėjo, nes akis užplūdo ašaros.

„Meilės diena, jautrumas kyla...“ – partnerės ašaras bandė paaiškinti K.Barisas.

Komisijos narys Arūnas Valinskas pasveikino „Žvaigždžių duetų“ projektą už tai, kad jame dirba net trys aktorės, kurios teatre sukūrė Dulsinėjos vaidmenį (Inga Valinskienė, Inga Jankauskaitė ir V.Genytė). Seimo narys apsiašarojusiai Vaidai uždavė lyrišką klausimą.

„Vaida, ar tiesa, kad moteris, net žinodama, kad šalia jos esantis vyras yra beprotis, vis tiek laukia žodžių „aš tave myliu“? – pasiteiravo A.Valinskas.

„Taip...“ – su ašaromis ir šypsena sutiko V.Genytė ir netrukus atsisukusi į scenos partnerį nuoširdžiai padėkojo už gėles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius