-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Sabutytė su vestuvine suknele

Goda Sabutytė išteka! Tokia žinia neseniai sudrebino Lietuvos padangę.
Goda Sabutytė su vestuviniu nuometu
Goda Sabutytė / LNK nuotr.

Beje, kaip rašė 15min.lt, visai ne už Šarūno Jasikevičiaus!!! Ar taip gali būti?! Mat pikti liežuviai ėmė plakti, jog Sabutytė jau teka už kito Kauno „Žalgirio“ krepšininko Rolando Alijevo!!!! 

Apie tai pasakos ir laida „Kakadu”. Jos reporteriai nedelsdami ėmėsi tyrimo ir užfiksavo Godą renkantis vestuvinę suknelę!!! 

„Norėčiau baltos suknelės… baltos kaip sniegas, gražios. Ir ta diena turėtų būti laimingiausia mano gyvenime”,  – kalba Goda. Kaip atrodys ta lemtinga diena, „Kakadu” žiūrovai pamatys pirmadienį devintą vakare tik per LNK.

Laidoje „Kakadu“ – taip pat  išskirtinis Žilvino Žvagulio pasakojimas apie jo ir Arūno Valinsko nepavykusį verslą Margaritos saloje. Margaritos saloje esantis baras „Labas”, įsigytas vyrų susimetus po 250 000 dolerių, bankrutuoja. Skelbiama, jog ten pat parduodamas ir Seimo pirmininkui priklausantis kotedžas.

Finansinis krachas salos gyventojus ištiko po to, kai Venesuelos  Hugo Chavezas ėmėsi represijų prieš užsienio kapitalą. O baisiausia  – prieš alkoholio prekybą savaitgaliais! „Kakadu” žiūrovai turės unikalią galimybę pamatyti ir išskirtinius kadrus, kai du garsūs vyrai leido nerūpestingas dienas prie vandenyno krantų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius