-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gyvenimas yra gražus“: vienintelis netikros Antano Nedzinsko žmonos interviu

„Turim rinkiminę bombą“, – tokią frazę išgirdo dvidešimtmetė Greta Bražinskaitė, kai jai pasiūlė suvaidinti parlamentaro Antano Nedzinsko žmoną.
Seimo nario Antano Nedzinsko vestuvės
Seimo nario Antano Nedzinsko vestuvės / „Alytaus naujienų“ nuotr.

„Sutikau nedvejodama – įsivaizdavau, kad tai bus linksmas nuotykis. Negalėjau nė pagalvoti, kad įsivelsiu į tokį skandalą“, – laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjus tikino dar visai neseniai niekam nežinoma dvidešimtmetė alytiškė, žaibiškai išgarsėjusi po suvaidintų vestuvių su buvusiu šoumenu, dabar Seimo nariu Antanu Nedzinsku.

„Viskas turėjo greitai nurimti. Tikėjomės, kad žmonės  greitai pamirš ir gyvensime toliau, kaip gyvenę. Tačiau žurnalistai žaibiškai išsiaiškino mūsų apgaulę ir mano gyvenimas pasikeitė“, – pasakojo mergina.

Žiniasklaida ėmė persekioti ne tik pačią Gretą, bet ir jos artimuosius. „Duris plėšdavo, prašydavo papasakoti kas sugalvojo apgaulę, kiek man sumokėjo“, – G. Bražinskaitės balsas virpa, kai ji pasakoja apie išgyventą košmarą.

Mergina neslepia, kad beveik mėnesį prasėdėjo užsidariusi tarp keturių sienų, bijodama aplinkinių reakcijos ir pasmerkimo. Kad ir kiek persekiojo žurnalistai, Greta nesiryžo jiems atskleisti tikrosios suvaidintų vedybų istorijos. Tačiau po ilgų dvejojimų nusprendė prabilti. Kas išties siejo Gretą su  keistuoliu vadinamu seimūnu A. Nedzinsku ir kokie jų santykiai dabar? Ar už pokštą merginai buvo sumokėta?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius