Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į LNK šokių finalą Karolina Liukaitytė atgabenta tiesiai po lašinės

„Buvo klausimas, ar iš viso šiandien pasirodysiu. Būtų skaudu nuėjus tokį ilgą kelią neišeiti ant finalinio parketo. Jaučiausi taip blogai, jog prieš pat transliaciją važiavau pas gydytoją į Santariškes. Sulašino lašinę – baisus išsekimas, siaubingai aukštas kraujospūdis“, – per „Kviečiu šokti“ finalą pasakojo Karolina Liukaitytė.
Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša yra viena iš penkių šokių finale kovojančių porų. Ant parketo ji vis dėl to pasirodė, bet po pirmojo konkursinio šokio užkulisiuose braukė ašaras.

„Ne viskas pavyko, pirmiausia todėl, kad man buvo silpna fiziškai. Bet, svarbiausia, kad iš viso išėjau į sceną“, – su ašaromis kalbėjo Karolina.

Precizišku šokiu garsėjanti LNK orų pranešėja Karolina Liukaitytė prisipažino paskutines savaites savęs netausojusi.

„Pastaruoju metu daug visko susikrovė - darbas žiniose, egzaminai žurnalistikos institute ir pasiruošimas finalui. Šokių repeticijoms likdavo tik naktys, repetuoti baigdavome trečią ketvirtą ryto. Neturėjau laiko pavalgyti, išsimiegoti, gėriau daug energetinių gėrimų, kurie labai pakenkė sveikatai“, – pasakojo Karolina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius