-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į senąją Lietuvos sostinę Kernavę virėjas Linas atvežė ispaniškų tradicijų

Penktadienio popietę virėjas Linas iš LNK „Susitikime virtuvėje“ laidos nusprendė šiek tiek atsipūsti ir nuvažiuoti į senąją Lietuvos sostinę Kernavę pasigrožėti piliakalnių vaizdu žiemą.
Linas virtuvėje
Linas virtuvėje / LNK nuotr.
Temos: 1 Virtuvė

Šalia piliakalnių jis sutiko Kernavės muziejaus restauratorę Vasarę Ratkevičienę. Ji su dukra Emilija smagiai leido laiką čiuožinėdamos nuo kalnelio rogutėmis. Pakvietė prisijungti ir Liną. Visi smagiai pramogavo – čiuožė, sliuogė, lenktyniavo, išsivoliojo sniege – kol pavargo. Po žiemiškų linksmybių visiems norėjosi valgyti, praneša LNK.

Iniciatyvos ėmesi Linas ir nutarė pagaminti ką nors netradiciško. Juk senosios Lietuvos gyventojai vargu, ar ką nors žinojo apie ispanus, o ispanai – apie lietuvius. Kernavėje Linas gamino tradicinį ispanų patiekalą – paeliją.

Ispanai į paeliją deda įvairius produktus – vienoje keptuvėje gali atsidurti jūros gėrybės ir mėsa.

Kokius produktus ispaniškai paelijai naudojo Linas ir kaip jo sugebėjimus įvertino restauratorė Vasarė ir jos dukra Emilija, pamatysite penktadienį „Susitikime virtuvėje“ 18.35 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius