-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškai darbo ir svajoji apie televiziją? Tapk „Lietuvos balso“ reporteriu!

Galingais balsais pasaulį sudrebinęs ir daugiau nei keturiasdešimtyje pasaulio šalių rengiamas muzikinis projektas „The Voice of…“ Lietuvoje pradeda antrąjį sezoną. Kol melomanai ir muzikos prodiuseriai klausys neatrastų talentų dainų, bet kuris iš jūsų gali tapti specialiuoju „Lietuvos balso“ vaizdo reporteriu portale Žmonės.lt. Viskas ko reikia – Tavo noras.
„Lietuvos balsas“
„Lietuvos balsas“ / LNK nuotr.

Manai, kad prieš kameras jautiesi laisvai? Žinai, ką šiuo metu veikia Jessie J arba Will.i.am? Negali užmigti be muzikos? Tuomet mes ieškom būtent Tavęs.

Į televizijos eterį grįžtantis „Lietuvos balsas“ ieško iššūkių nebijančio žmogaus, kuris tik ir laukia progos savo gyvenimą apversti aukštyn kojomis. Darbas tiesioginiame eteryje, vakarėliai su Lietuvos ir pasaulio žvaigždėmis, žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesys – tai pagrindiniai siūlomo darbo iššūkiai.

Jei būtent tokia yra didžiausia Tavo gyvenimo svajonė – nieko nelauk ir tučtuojau pildyk anketą. Žinoma, šiukštu nepamiršk nufilmuoti savo prisistatymo ir jame papasakoti, kodėl Tu turėtum tapti reporteriu šiame unikaliame projekte.

Anketą pildyti ir siųsti vaizdo klipą gali iki liepos 10 dienos. Tad jei nebijai kamerų, domiesi muzika ir nori atsidurti TV ekrane, nepraleisk progos įrodyti, kad esi to vertas.

Iš visų kandidatų komisija atrinks tik verčiausius pretendentus. Už juos portale Žmonės.lt balsuos skaitytojai. Į galutinį atrankos etapą pateks 5 daugiausiai skaitytojų balsų surinkę ir 5 komisijos atrinkti kandidatai. Galutiniame etape iš 10 kandidatų „Lietuvos balso“ reporterį išrinks komisija. Kas tapo reporteriu, paaiškės jau liepos viduryje.

Pildyk anketą, įrodyk, kad gali nustebinti ir lauk mūsų skambučio!

ANKETĄ RASITE PASPAUDĘ ČIA.

„Lietuvos balsas“ jau šį rudenį tik per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius