Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškodami žmonos šokėjui Andriui Butkui, „Būk mano meile!” vedėjai vienas kitą išvadino avinais

Gandai apie romaną su garsia dainininke Ona Kolobovaite, kazanovos reputacija, čempiono titulai ir neblėstantis televizijos dėmesys – tokiu kraičiu gali pasigirti tik svajonių jaunikis! Ir dar ne bet kas – „Būk mano meile!” pažinčių laidoje debiutavo televizijos projektuose išgarsėjęs „Žuvėdros“ šokėjas Andrius Butkus.
Andrius Butkus
Andrius Butkus / LNK nuotr.

Žvaigždės nenoriai atskleidžia asmeninį gyvenimą dengiantį paslapties šydą, tačiau „Būk mano meile!“ vedėjams pavyko prakalbinti Andrių. Ar gali būti, kad viešumas trukdo išvaizdžiam ir perspektyviam vyrui surasti juo pačiu, o ne titulais ar garbe besidominčią mylimąją? Kas iš tiesų vyko tarp Andriaus ir buvusios Mariaus Jampolskio merginos – Onos Kolobovaitės? Kokios moterys patinka šokių žingsnelių asui? Atsakymus į visus šiuos kausimus išgirsite ketvirtadienio „Būk mano meile!“ laidoje.

Toje pačioje laidoje sužinosite, kodėl „Būk mano meile!“ vedėja, aktorė Inga Norkutė pavadino porų konsultantą Vytenį Pauliukaitį avinu, ir kodėl jau po akimirkos abu vedėjai bučiavosi nepaisydami įjungtų kamerų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius