Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškritusi Renata Voitechovskaja: jei Deivis toliau šoks, trečias vaikas neatsiras!

Aštuntoji TV3 projekto „Šok su manimi“ buvo ypatinga – jos metu iš projekto pasitraukė dar viena šokėjų pora. Šį kartą žiūrovų ir komisijos simpatijų pritrūko Renatos Voitechovskajos ir Mariaus Gaižausko porai.
Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis
Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Deja, ant parketo atlikta šokėjų Vienos valso šokio kompozicija vertintojų neįtikino – komisija porai negailėjo kritikos, o ir žiūrovai, balsuodami už šiuos šokėjus, nepersistengė. Vertintojų palaikymo pasirodė esą per mažai porai norint tęsti pasirodymą kitose laidose, todėl šokėjams teko atsisveikinti su projektu. Ironiška, tačiau paskutinėmis laidos akimirkomis didžiausia konkurencija tvyrojo tarp R.Voitechovskajos poros ir jos mylimojo Deivio Norvilo su partnere Katerina Voropaj.

Patys šokėjai, sužinoję balsavimo rezultatus, stengėsi neapgailestauti. Priešingai, iš projekto iškritusi R.Voitechovskaja tikino besijaučianti itin gerai.

„Puiku, galėsiu atsipalaiduoti sodyboje, kol Deivis kankinsis ant parketo“, – lyg niekur nieko teigė naujai iškepta šokėja. Projekto vedėjui Vytautui Šapranauskui paklausus, kodėl ji išvis dalyvavo projekte, R.Voitechovskaja savo atsakymu pribloškė: „Iš tiesų, nežinau“, – atsakė ji.

Moteris džiaugėsi, kad dabar daugiau dėmesio galės skirti savo vaikams.

„Jų jau du?“ – nustebo V.Šapranauskas, pridūręs, kad Renatai palikus šį projektą galbūt pavyks susilaukti ir trečiosios atžalos.

„Jei Deivis toliau šoks, vaikas neatsiras!“ – atkirto jausmus viduje užsklendusi gražuolė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius