-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas nepraleido progos nustebinti – išsirengęs iki pusės jis šoko su kultūristu

Septintosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu netrūko netikėtumų, bene didžiausiu jų tapo komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino akibrokštas – jis kartu su projekto dalyviu kultūristu Dainiumi Barzinsku ant parketo sušoko netikėtą sambą.
Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas
Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas / Vytauto Pilkausko nuotr.

Šis netikėtas šokio duetas scenoje pasirodė egzamino, skirto projekto dalyviams, metu – per egzaminą naujai burtų keliu sudarytos poros turėjo improvizuotai sušokti vedėjų paskirtus šokius. Paskutinysis scenoje pasirodė D.Barzinskas, turėjęs šokti su Justina Žemaityte. Vis dėlto, šio dalyvio pasirodymas ant parketo pakrypo netikėta linkme.

Šokėjui priėjus prie komisijos stalo simboliškai traukti lapelio su partnerės vardu, kviestinis komisijos narys Mindaugas Stasiulis-Saulėnas, rodydamas į J.Smoriginą, pateikė intriguojantį pasiūlymą. „Reikia išminkyti šitą tešlą“, – publiką užvedė jis. Komisijos pirmininkas nutarė priimti iššūkį ir drąsiai nėrė į sceną.

Vytauto Pilkausko nuotr./Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas

Marškinius sviedė į šalį

Tačiau vien šokio „Juračkai“ pasirodė negana – norėdamas pritapti prie marškinėlių nedėvėjusio ir įspūdingą figūrą demonstravusio D.Barzinsko, J.Smoriginas plėšte nusiplėšė savo marškinius ir ėmė demonstruoti nuosavą apnuogintą kūną. Toks komisijos pirmininko akibrokštas nepaliko abejingų – iš juoko leipo netik studijoje susirinkę žiūrovai, bet ir likę projekto dalyviai.

J.Smorigino ir D.Barzinsko ant parketo atlikta samba pasirodė itin karšta – abu vyriškiai aktyviai suko užpakaliukus ir siūbavo klubais, o J.Smoriginas net ryžosi imituoti savo ir D.Barzinsko kovą bokso ringe. „Tai buvo pats geriausias šokėjas, jam nėra lygių!“ – po pasirodymo besirengdamas D.Barzinską įvertino J.Smoriginas.

Vytauto Pilkausko nuotr./Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas
Vytauto Pilkausko nuotr./Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas

Septintosios laidos rezultatai

Pirmąją vietą septintojoje „Šok su manimi“ laidoje bendra komisijos ir žiūrovų nuomone užėmė Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės pora, antroji vieta teko Evelinai Sašenko ir Rolandui Beržiniui, treti laidoje liko Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas . Paskutiniąją vietą užėmė Renatos Voitechovskajos ir Mariaus Gaižausko pora. Kurie du šokėjai paliks projektą paaiškės jau ateinantį šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius