-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaip gyveni?“: ar gali būti, kad Dekanidzei neįvykdyta mirties bausmė?

LNK laida „Kaip gyveni?“ tęsia žurnalisto Egidijaus Knispelio pasakojimą apie iki šiol Lietuvoje didžiausią rezonansą sukėlusios žmogžudystės tyrimą, žudikų teismą ir bausmes jiems.
B.Dekanidzė
B.Dekanidzė / LNK nuotr.

Pasakojimas – apie žurnalisto Vito Lingio nužudymą 1993-jų spalio 12-ąją ir už tai teisme atsidūrusį „Vilniaus brigados“ lyderį Borisą Dekanidzę bei dar tris tos gaujos smogikus, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.

Buvo pranešta, kad 1995-ųjų vasarą Borisui Dekanidzei įvykdytas mirties nuosprendis. Visa informacija apie bausmės vykdymą laikoma paslaptyje. Todėl nekeista, kad visa tai per tiek metų apaugo įvairiais gandais.

Šio ketvirtadienio laidoje – mitai ir realybė. Kaip iš tiesų viskas buvo?

Laidoje kalbės generalinio prokuroro pavaduotojas Gintaras Jasaitis, Lukiškių kalėjimo – tardymo izoliatoriaus direktoriaus pavaduotojas Jonas Malaškevičius, Boriso Dekanidzės tėvas Georgijus Dekanidzė, laikinai einantis Vilniaus morgo direktoriaus pareigas gydytojas Jonas Paliulis, kiti šio įvykio liudytojai.

Ar gali būti, kad B. Dekanidzei nebuvo įvykdytas mirties nuosprendis? Versijos – ketvirtadienį, 19.40 val., laidoje „Kaip gyveni?“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius