-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Brazauskienės grasinimas „Paskutinei instancijai“: „Ateis Šustauskas – išmals jums dantis!“

Lietuvos prezidento sąjungos pirmininkė ir verslininkė Kristina Brazauskienė viešai pareiškė, kad Algirdas Brazauskas vedė ne „bufetavą“, o generalinę direktorę. „Melas!“ – sako žmonės, vergiškai dirbę pas ponią Kristiną už minimalią 550 litų algą.
Vytautas Šustauskas
Vytautas Šustauskas / Evaldo Šemiotos nuotr.

„Ji neduodavo mums pavalgyti, ji taupydavo net indų ploviklį. Visa kava, kuri likdavo nuo viešbučio gyventojų, būdavo nešama į konferencijų salę. Net vakarykštė“, – prieš „Paskutinės instancijos“ filmavimo kameras atviravo buvę K.Brazauskienės darbuotojai.

Jie pasakojo, kad, vadovaujant poniai Kristinai, darbuotojams buvo draudžiama išmesti net pradėjusius pūti vaisius. Kai išgirdę tokius pasakojimus žurnalistai pamėgino išsiaiškinti teisybę ir išklausyti pačios K.Brazauskienės nuomonę, ši nesigynė, tačiau pažadėjo į susitikimą pasiimti V.Šustauską, kuris neva išmalsiąs žurnalistams dantis.

Kita istorija paliudys dar vieną tariamo verslo moterų godumo atvejį. Istorija – kraupi. Vieniša senutė parašė testamentą labai lipšnios ir vienintelės Nidos šeimos gydytojos naudai, o ši senutę išsiuntė į Švėkšnos psichiatrijos ligoninės stacionarą. Negana to, gydytoja nedelsdama į močiutės kotedžą Nidos centre įleido poilsiautojus.

Kai į pajūrį atvyko žurnalistė Rūta Sinkevičienė, paaiškėjo, kad ši gydytoja – visai nepėsčia – turi ne tik viešbutį ant jūros kranto, bet ir politinį A.Paulausko partijos užnugarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius