-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Prieš srovę“ – sukrečianti tema apie motiną, pardavinėjusią penkiametę dukrą pedofilams

Šį antradienį, rugsėjo 1 dieną 19.40 val. naujoje TV3 laidoje „Prieš srovę“ – Lietuvą sukrėtęs precedento neturintis pedofilijos skandalas. Penkiametės aukos tėvas nufilmuoja ir išplatina dukters pasakojimus, nuo kurių rausta net daug meilės nuotykių patyrę suaugusieji.
Audrė Kudabienė
Audrė Kudabienė / TV3 nuotr.

„Šios temos filmavimas buvo ilgas procesas. Užuot užtrukę įprastas dvi filmavimo pamainas, su filmavimo kamera Vilniuje ir Kaune praleidome dvigubai daugiau laiko, tačiau „Prieš srovę“ filmavimo grupei pavyko prakalbinti visus šio skandalo dalyvius“, – sako naujos TV3 publicistinės laidos vedėja Audrė Kudabienė.

Jau šį antradienį TV3 žiūrovai išgirs viską apie vaiko motiną, kuri yra kaltinama pardavinėjusi savo mergaitę keliems pedofilams. Be to, į „Prieš srovę“ žurnalistų klausimus atsakynės ir pats įtariamasis – solidus „dėdė“, užimantis solidžias pareigas. Ar jis tvirkino penkiametę? Šitas klausimas politikui bus užduotas. Taip pat pirmoje „Prieš srovę“ laidoje TV3 žiūrovai matys ir mergaitės tėvą, kuris šiuo metu platina po pasaulį savo penkiametės dukters vaizdo įrašus. 

„Aukšto rango teisėsaugos pareigūnai dengia pedofilų klaną, kuris tvirkino mano dukrą“, – antradienį viešai sakys vaiko tėvas.


Laidą „Prieš srovę“ apie slepiamus faktus, neatsakytus klausimus ir tėvo baimę kviečiame žiūrėti antradienį, rugsėjo 1 dieną 19.40 val. tik per TV3!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius