-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Idėjų metas“ vedėju tapo profesorius Artūras Tereškinas

Lietuvos televizijos laidos „Idėjų metas” vedėju tapo Vytauto Didžiojo universiteto profesorius sociologas Artūras Tereškinas.
Artūras Tereškinas
Artūras Tereškinas / Eglės Navickaitės nuotr.

„Idėjų metas” man nuo pat pradžių patiko: jos koncepcija, rodomi reportažai. Juk Lietuva jei kuo ir gali konkuruoti pasaulyje, tai tik savo žmonių idėjomis. Reikia skatinti kūrybiškumą. Todėl džiugiai sutikau prisidėti prie šios laidos kūrimo”, – sakė A. Tereškinas.

Ši laida orientuojasi ne tik į verslininkus ir ne tik jiems dalija patarimus, taip pat svarbus yra ir paprastas žmogus. Ką daryti tam, kuris prarado darbą? Kaip pasinaudoti perkvalifikavimo galimybėmis? Ne paslaptis, kad daugelis projektų yra įgyvendinami su Europos Sąjungos pagalba. Tik reikia turėti gerų idėjų. Laidos kūrėjai yra įsitikinę, kad šiandien galimybių yra daugiau nei sunkumų.

„A.Tereškinas bus ne paprastas vedėjas, kuriam parašomas tekstas, o jis jį tik atkartoja prieš kameras. Mums didelė paspirtis bus jo išsilavinimas, idėjos bei patirtis geriausiuose JAV universitetuose”, – teigė „Idėjų meto” prodiuseris Virginijus Savukynas.

Artūras Tereškinas – rašytojas, kultūros kritikas, sociologas. 2000 m. apgynė daktaro disertaciją Harvardo universitete, JAV. Yra dėstęs JAV, Švedijoje, Danijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Šiuo metu dirba Vytauto Didžiojo universitete, gyvena Vilniuje. A. Tereškinas yra išleidęs dvi eilėraščių ir šešias akademines knygas, išspausdinęs daugiau nei septyniasdešimt straipsnių ir esė Lietuvoje, JAV, Švedijoje, Olandijoje, Vengrijoje, Latvijoje, Ukrainoje ir kitur. Yra akademinio žurnalo „Kultūra ir visuomenė: socialinių tyrimų žurnalas“ (VDU) vyriausiasis redaktorius. Detalesnė informacija: www.tereskinas.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius