-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Larisai Kalpokaitei labiau už suvenyrus patiko egiptietis Kastytis

Aktorės Larisos Kalpokaitės ir jos bendrakeleivio, mokytojo Arūno, kelionės nuotykiai LNK laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ tęsiasi.
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / LNK nuotr.

Įveikusi didžiausią – vandens baimę, aktorė Larisa Kalpokaitė prisipažino – tai vienas didžiausių pasiekimų jos gyvenime.

„Aš padariau neįmanoma“, – po nardymo Egipte virpėdama iš susijaudinimo kalbėjo populiari aktorė. Ta proga visiems viešbučio svečiams ir bendrakeleiviui Arūnui ji padovanojo vieną iš savo atliekamų romansų.

Tačiau didžiausia staigmena keliautojų laukė išsiruošus namiškiams pirkti suvenyrų. Nei miesto centre, nei turguje pamatytos grožybės nepaliko tokio didelio įspūdžio, kaip suvenyrų parduotuvės savininkas – egiptietis, vardu... Kastytis. Kaip paaiškėjo vėliau, vyrukas puikiai kalba lietuviškai, išmano Lietuvos istoriją, pažįsta kone visas Lietuvos įžymybes, o į jo parduotuvę kasmet suplūsta daugybė lietuvių. „Olialia“ kalendorius, lietuviška duona, alus ir šokoladas – tai lietuvių suneštos dovanos Kastyčiui. Ir aktorei Larisai Kalpokaitei, ir jos pakeleiviui Arūnui kilo vienintelis klausimas: kodėl šis egiptietis taip myli Lietuvą?

Keliautojų nuotykiai ir netikėti atradimai – laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“, trečiadienį, 20.30 val., per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius