-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų“ finale – pavojingi Karolinos triukai su šypsena

Drugeliu, skraidančia gimnaste ir tiesiog gražiai besišypsančia paaugle vadinama oro akrobatė Karolina Stanionytė – vienintelė sportininkė „Lietuvos talentų“ finale. Pavojingi triukai su palubėje kabančiu lanku – uolaus septynerių metų darbo rezultatas, teigiama TV3 išplatintame pranešime spaudai.
Karolina Stanionytė
Karolina Stanionytė / TV3 nuotr.

Alytuje gyvenanti keturiolikmetė žiūrovus ir teisėjus užbūrė ne tik lankstumu, bet ir neapsimestiniu nuoširdumu bei tyrumu. „Mane džiugina graži saulėta diena, neliūdina ir kai lyja lietus, smagu, kai sekasi sesei, kai mano tėveliai sveiki, kai laimingi kiti. Ypač džiaugiuosi savo mažuoju augintiniu Čipuku. Šuniukui dar tik keturi mėnesiai, todėl jam reikia daug dėmesio“, – šypsodama pasakojo Karolina.

Alytaus cirko studiją lankanti mergaitė sako gyvenanti pačioje geriausioje pasaulyje šeimoje: „Mamytė dirba mokykloje ir labai pavargsta, bet visada randa laiko ir man. Tėvelis – mano geriausias finansininkas ir vadybininkas. O geriausia draugė –  sesė, kuri gyvena Londone. Nors atstumas didelis, mums nėra kliūtis pasidalyti įspūdžiais ir patikėti mažas paslaptis.“ 

Jei Karolina laimėtų „Lietuvos talentus“ ir gautų pagrindinį prizą – 10 tūkst. eurų, dalį pinigų skirtų antriems namams – cirko studijai. „Dar labai norėčiau padovanoti artimiesiems turistinę kelionę į Afriką. Likusius pinigus palikčiau studijoms ir tolesnei karjerai, bet kol kas tai tėra svajonė“, – sakė Karolina.

Ar išsipildys talentingos mergaitės norai, sužinosite „Lietuvos talentų“ finale. Jame kovos už savo svajonę dar devyni dalyviai: muzikinis trio „Bjelle ir PERU“, akordeono virtuozas Martynas Levickis, vaikinų grupė „Kvinta“, reperis Vytautas Matuzas, hiphopo grupė „Extreme“, neįtikimais instrumentais grojantys vaikai iš „Ritmas kitaip“, dainininkės Diana Jasilionytė ir Kristina Radžiukynaitė.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius