-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liutauras Čeprackas gina savo komandą: „Ėmiau „šarkas“, gavau karkas“

LNK kulinariniame šou „Skonis“ – maištas prieš grupę „ŠarkA“, t.y. Ievą Stasiulevičiūtę ir Gintarę Valaitytę, kurios laidoje varžosi kaip vienas Liutauro Čepracko komandos narys.
Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė
Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kai merginoms ėmė labai sektis projekte, vis daugiau „Skonio“ dalyvių garsiai kalba, kad formulė „du už vieną“ nesąžininga kitų atžvilgiu. Maža to, praėjusioje laidoje Ievos ir Gintarės gamintas patiekalas užėmė pirmą vietą.

„Labai neteisinga, kad „šarkos“ dalyvauja dviese vieno žmogaus sąlygomis.  Visų pirma, tai ne tik dvi galvos, bet ir ketverios rankos“, – piktinasi Romo Zakarevičiaus komandos narys Algirdas Liebus.

„Taip, mane ima pavydas, kad savo komandoje Liutauras turi net dvi merginas kaip vieną komandos narį. Tai, kad jos bus rimtos konkurentės, žinojau iš karto, nes su „šarkomis“ jau buvau susidūrusi kulinariniame projekte, jos tikrai gerai gamina“, – apmaudo neslepia „Skonio“ teisėja Agnė Jagelavičiūtė.

„Šunys loja, o karavanas eina, – iš kolegų keliamo maišto juokiasi Liutauras Čeprackas. – Aš gi „šarkas“ ėmiau aklai, dvi už vienos kainą, tik dėl grožio. O dabar esu šiek tiek jomis patenkintas virtuvėje“. Ir prideda:  „Ėmiau „šarkas“, o gavau „karkas“. Jos gi – tikros karkutės, ir su skoniu nėra susipykusios“.

Tiems, kas loja dėl „šarkų“, Liutauras siūlo savo jėgas labiau išnaudoti virtuvėje. „Štai, pažiūrėkite, brazilas Renato. Ar jis skundžiasi „šarkomis“, nors ir yra iš Romo komandos? Kai žmogus sugeba gaminti, gamina, ir nesiskundžia“.

Liutauras tikisi, kad „Skonyje“ jo komanda nugalės. „Mūsų šūkis „Atėjau, pamačiau, nugalėjau“. Bet ir pralaimėjimas man nebūtų tragedija – juk žaidžiame ne iš žmogaus gyvenimo“.

„Youtube“ stop kadras/Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas
„Youtube“ stop kadras/Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius