-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK pradeda atranką į 5-ąjį, jubiliejinį, populiariausio pasimatymų šou „Kitas!” sezoną

Daugeliui pasimatymų žaidimas „Kitas!” tapo rimtu išbandymu ir vienintele galimybe išvysti televizijos laidų gamybos virtuvę, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.
„Kitas!” laidos akimirka
„Kitas!” laidos akimirka / LNK nuotr.
Temos: 2 „Kitas!“ LNK

Televizija nuolat ieško naujų veidų, todėl šis realybės šou – puiki galimybė save išbandyti filmavimo aikštelėje. Ne vienas jaunas žmogus, dalyvaudamas realybės šou, papildė televizijos laidų kūrėjų gretas ir šiuo metu dirba montažo režisieriumi, administratoriumi ar laidų vedėju.

Laidoje „Kitas!“ dalyvauja įvairaus amžiaus ir profesijų žmonės. Filmavimo aikštelėje galima sutikti ir matytus televizijos ekranuose veidus – sportininkus, dainininkus, modelius ir televizijos laidų vedėjus. Tai puiki galimybė su žvaigždėmis pabendrauti akis į akį. Laidos dalyvis visais atvejais tampa nugalėtoju, nes net nelaimėjęs simpatijų, iš žaidimo išsineša pinigus.

Realybės šou taisyklės labai paprastos: vienas dalyvis (-ė) turi penkias galimybes pakeisti pasimatymo partnerį (-ę). Jam tereikia ištarti trumpą žodelį „Kitas!„ neįtikusiam ir iš autobuso išlips kitas pretendentas.  Jei besirenkantis mano radęs sau tinkamą porą, jis pasiūlo antrą pasimatymą. Tuomet jau renkasi tas, kurį pasirinko – jis sprendžia, ar priimti pasiūlymą antrą kartą eiti į pasimatymą, ar pasiimti pasimatymo metu surinktus pinigus.

Organizatoriai kviečia pildyti anketas LNK puslapyje, sėsti į realybės šou „Kitas!“ autobusą ir dalyvauti pasimatymuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius