-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK vinjetėse – ir buvęs Gintarės Gurevičiūtės mylimasis Simas Kučas

20-ąjį gimtadienį su šūkiu „20 kartų labiau“ pasitinkanti televizija LNK žiūrovams pristatys naujas nuotaikingas vinjetes.
Simas Kučas
Simas Kučas / LNK nuotr.
LNK nuotr./Simas Kučas
LNK nuotr./Simas Kučas

Vienoje jų nusifilmavo modelis, Lietuvos teniso čempionas ir teniso treneris Simas Kučas. „Buvo labai smagu, geras laikas, – po vinječių filmavimo pasakojo Simas. – Man patinka būti LNK dalimi, čia dirba daug mano draugų – Gintarė Gurevičiūtė, radistai Jonas ir Rolandas, Andrius Butkus, Tomas Langvinis. Filmavausi LNK vinjetėse, nes tai didelis ir įtakingas kanalas, kitam nebūčiau atidavęs savo veido“.

Paklaustas, kokios LNK laidos jo mėgstamiausios, Simas pirmąja įvardina „Šokius ant ledo“. Nenuostabu – kurį laiką Simas spaudos buvo poruojamas su LNK laidų vedėja Gintare Gurevičiūtė, kuri laimėjo ledo šokių projektą.

Tai, kad nuo naujojo sezono jo veidą Lietuvos žmonės išvys dešimtis tūkstančių kartų, Simo neglumina. „Nelabai kas dabar mane žino, ir prasidėjus kampanijai, nemanau, kad atpažins, – kuklinasi Simas, teniso čempionas, per atsitiktinumą tapęs modeliu.

„Netikėtai pasiūlė, ir užsikabinau. Dabar daug daugiau laiko dirbu modeliu, negu užsiiminėju tenisu. Man patinka toks gyvenimo būdas, patinka keliauti po pasaulį. Netrukus išvažiuosiu dviem mėnesiams į Milaną, paskui laukia Azija. Nežinau, kiek tai tęsis, bet teniso raketė visada su manimi“. 

LNK nuotr./Simas Kučas
LNK nuotr./Simas Kučas

Dar viena dvidešimtmetį su šūkiu „Dvidešimt ketų labiau“ pasitinkančios LNK vinječių herojė – septynmetė žinomo fotografo Nerijaus Palucko dukra Gaja.

„Ji labai norėjo filmuotis, daugiau abejonių buvo man, o ne žmonai su dukra, – juokiasi N. Paluckas. – Todėl man teko palaikyti šią idėją. Kol kas Gaja nieko nesakė net seneliams – jiems ruošiam staigmena jau vinjetėms pasirodžius rudenį LNK eteryje“.

LNK nuotr./Filmavimo akimirka
LNK nuotr./Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius