Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Marijus Mikutavičius: iš Kambodžos tiesiai į filmavimus Taline

Nuo rugsėjo 2 dienos, kiekvieną penktadienį azartiškiausius ir aktyviausius TV3 gerbėjus televizijos veteranas Marijus Mikutavičius kvies į žaidimą, kuriame dalyvių pora galės laimėti net 100 000 eurų!
Marijus Mikutavičius
Marijus Mikutavičius / TV3 nuotr.

Šiuo metu M. Mikutavičius drauge su kolegomis iš Latvijos ir Estijos repetuoja šį azartišką žaidimą – jau rytoj prasidės „100 000 € grynais“ filmavimai. Šis žaidimas kuriamas visoms trims Baltijos šalims ir bus filmuojamas studijoje Taline. Į filmavimus M. Mikutavičius išvyko tiesiai iš Kambodžos, kur lankėsi drauge su UNICEF komanda ir kolegėmis iš TV3 televizijos Jurgita Jurkute bei Renata Šakalyte.

TV3 televizijos šou „100 000 € grynais“ kas kartą rungsis dviejų žmonių komanda, kurios narius sieja giminystės, artimos draugystės ar bendradarbiavimo ryšiai. Šis žaidimas ypatingas tuo, kad dalyviai išsvajotąjį 100 000 eurų – 40 pakuočių po 2 500 eurų – prizą gaus į rankas jau pirmąją žaidimo akimirką. Vienintelė ir pagrindinė poros užduotis – išsaugoti šią pinigų sumą iki žaidimo pabaigos!

„100 000 € grynais“ – lietuviška britų žaidimo „The Million Pound Drop Live“ atmaina. Nors Didžiosios Britanijos žiūrovai pirmąjį šou išvydo vos pernai, žaidimas spėjo žaibiškai išpopuliarėti visame pasaulyje: Brazilijoje, Prancūzijoje, Graikijoje, Estijoje, Latvijoje, Argentinoje, Šveicarijoje, Turkijoje, Rusijoje ir kitose šalyse.

VIDEO: Rahaauk - the last day

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius