-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marina mano, kad jos nuotrauką sekso portale galėjo įdėti buvęs jos vyras

„Kažkas atsitiko“: Lietuvos gražuolių padangėje – baisus skandalas. „Olialia pupytė“ Marina Daščenka buvo sutepta juoda prostitucijos dėme. Pasirodo, viename prancūziškame interneto portale, siūlančiame nusipirkti didžiakrūčių gražuolių seksualines paslaugas, atsirado ir jos fotografija bei anketa.
Pirmosios laidos „Žvaigždžių klubas“ dalyviai
M.Daščenka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Marina Bui

Tiesa, anketa pasirašyta Sabrinos slapyvardžiu. Tačiau nuotraukoje – tikrų tikriausia Marina. Šalia anketos aiškiai prancūziškai parašyta, esą ši daili Lietuvos pilietė, įsitaisiusi prabangiuose apartamentuose Paryžiaus centre, aptarnauja elitinių mergaičių teikiamų malonumų ištroškusius vyrus.

M.Daščenka, išgirdusi apie savo nuotraukas aukščiausios klasės prostitutes siūlančiame tinklalapyje, pakraupo! Verkė ir raudojo dieną naktį. Juk kokia dabar bus gėda išeiti į gatvę, kokia gėda lipti į sceną, kai pikti žvilgsniai bado.

Tačiau kas galėjo užtraukti Marinai šitokią gėdą? Mergina neatmeta galimybės, kad šią anketą galėjo sukurti ir paviešinti ne kas kitas, o buvęs vyras Andrejus. Juk porelė jau senokai aiškinasi santykius viešai. Kad ir kaip būtų, mergina dievagojasi, kad savo kūnu neprekiavo ir malonumų turtingiems prancūzams jokiu būdu neteikė. Juo labiau kad prostitučių portalo anketoje aiškiai parašyta: Sabrina klientus aptarnavo nuo rugsėjo 10-osios iki rugsėjo 21-osios. O Marina tvirtina tuo metu buvusi ir koncertavusi Lietuvoje. Taigi, jei Marina visą rugsėjį buvo Lietuvoje, kas tuomet darbavosi Paryžiuje? M.Daščenka turi vyresnę seserį, kuri yra kaip du vandens lašai į ją panaši. Gal Paryžiuje svečiavosi ir darbavosi Marinos sesuo Tania?

Laidos „Kažkas atsitiko“ metu Marina priblokš televizijos žiūrovus prisipažindama, kad kartą jai tikrai teko dirbti Paryžiuje. Taip pat LNK laida „Kažkas atsitiko“ atskleis tiesą apie Karinos Krysko nėštumą ir papasakos apie naujausius Lietuvos ir pasaulio žvaigždžių romanus bei skyrybas.

„Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku – jau šį pirmadienį 20.30 val. per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius